Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908: Dünya Toplantısı Başlıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks-->Hain
İmu--->Mihawk
Dragon----> Ezik
Sabo-->Ölecek
Bonney--->Devrimci olmuş
Kuma-->Ölmeli
Yeni gizemler ekleyen Oda Bonzaiyiciymiş. Ortak fikirler bunlar sanırım.
 
hdbfreshin attığı Viz çevirisi.
Yeri gelmemişken söyleyeyim. Oda canı isteyince farklı kadınlar da çiziyor. :)
Viz nasıl başlarsa öyle gider zaten, Marie Geoise'i de Marie Joa yazdılar. Yıllardır Zolo-Koby yazarlar isimler için. Gerçi Koby'i tutturdular galiba çünkü geçen bölümlerde gemisinin bayrağında Koby yazdığını gördük. Adamın arama posteri var Zoro diye ama hala Zolo yazıyorlar, neden? Standart olsun diye. Ama daha çok eski ciltlerle falan uğraşmak istemiyorlar büyük ihtimal. Uzun lafın kısası bu gibi bir durumda Viz çok güvenilir bir kaynak değil.
 
Dragon'u hemen ezik ilan ettiniz. Adam illa serideki en önemli 3 karakterden birisi olacak diye bir kural mı var. Kaido ve Big Mom'dan da bahsedilmedi, onlar da mı ezik oluyor.

Dragon'a en çok aranan adam denmiş, en yüksek ödüle sahiptir. Ama Luffy ve Teach kadar tehlikeli, ve Shirahoshi'nin yeteneği kadar tehlikeli değil işte. En az Kaido, Shanks ve Big Mom kadar tehlikeli bir adamdır halen.

Imu'nun Mihawk olmasını ciddi mi söylüyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz. Tek başına bir adada yaşayan adam hangi sıklıkta vakit bulupta Marijoa ya gidip Gorousei'ye diz çöktürtüyor. 2 sene boyunca bir adada Zoro'ya ders vermedi mi bu adam.
 
Dragon’un ışığını söndürme emri önceden verilmiş olabilir . Zaten adam belli ki bu tarihten silme işini önceden de yapmış .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık