Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo: We won’t fail. We’ll succeed... or die.:a:

Kuma düzelmez diyorlar:ühü:

Umarım Vega düzeltmesi için Lindbergh'e bir ipucu bırakmıştır.
 
Pek İngilizcem yok hatta hiç yok ama ufak sallayıp yatıcam.

Büyük şapkaya bakan hatun gözüküyor. Geçen bölümlerde Luffy'nin posterine bakıyordu ve posterin altında bir poster daha var gibiydi. O Vivi'nin resmiymiş. Çöldeki gemi Vivi'mi acep? Ya da o eleman Vivi'nin büyük büyük atası mı?

Neyse...

Kuma'yı pet gibi kullanan ibnetöre içimden iyi niyetlerimi...

Sabolar yer altında saklanıyor bir tek Dragon yok. Aşağıda olmalarına rağmen Kumaya yapılanları ve Bonneyi fark ediyorlar galiba Sabo kendini tutamıyor sinirleniyor.

Bonney kaçıyor, Kuma kovalıyor felan sonra Bonney'in göz yaşlarını görüyoruz. Benim buradan çıkardığım senaryo şu:

Bonney Kuma'nın kızı, hükümet Bonney'i ele geçirip Kuma'yı yani Zalim Tiranı tehdit edip kobay olarak kullanmış. Kutsal ejderde, kızını bilincini yitirmiş Kuma ile kovalıyor. Ne diyeyim bu kutsal ibnelerden bi halt olmaz.

Son olarak Gorosei'yi görüyoruz hepsi pelerin takmış. Savaşa gittikleri belli. Shirahoshi, Luffy ve Teach'in posterini mıhlamışlar. Yani Shanks'ın konuştuğu korsanın Luffy ya da Teach olduğu yarı yarıya kesinleşti gibi. Akıllarda soru işareti bırakan şey Shirahoshi. Yani Shanks konuştuysa ve Shirahoshi'de menzildeyse aklıma gelebilen en büyük ihtimal Luffy'nin poseidon üstündeki etkisini konuşmuş olmaları.

Neyse 1-2 sayfalık spoilerden anca bu kadar hadi iyi sabahlar iyi geceler.
Eline sağlık. Vivi ve Bonney ile ilgili söylediklerin de çok mantıklı.
 
Bu arada olası senaryo belli. Mjosgard Shirahoshi'yide konferansa götürmek istiyor ve herhangi bir aksilikte sorumluluğu üstleneceğini söylüyor. Shirahoshi'nin resmi mıhlanmış ve Gorosei harekete geçmiş. Gorosei konferansa girer Shirahoshi'yi ortadan kaldırmaya yönelik bir hamle yapar. Sonrada Dragon ortaya çıkar Goroseiyi durdurur. Shanks MG'yi terk etmemiştir. Ortaya çıkacak herhangi bir Amirali durdurmak için doğru anı bekler vs. vs.
 
D Haplogrubu: Doğu Asya’ya özgür bir haplogrup olarak kabul edilir. 66.000 yıl önce Asya’da ortaya çıktığına inanılır. D haplogrubu, oran olarak en fazla Japonlarda görülür. Bu haplogrup bir miktar, Çin ve Orta Asya’da da mevcuttur. D haplogrubu, E haplogrubu ile ortak ataya sahiptir. D haplogrubuna Asya kıtası dışında rastlanmaz. ((( D. Nin açılımı meğer japonların dna haplogrubuymuş ))) :oleyo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık