Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Bogard'ın Yeteneği ve Seviyesi

Eline sağlık. Böyle göz ardı edinmiş şeyleri gün yüzüne çıkarttıldığında çok seviniyorum. Bu adamı arkadaşla 2 hafta önce konuşmuştuk.

Güç seviyesi magellan kadar olduğunu düşünüyorum. Haki konusunda da gayet üst düzeyde olduğunu varsayabiliriz. Umarım bunun gibi kılıç ustalarını Wano arc da görürüz.
 
BU konuda Bogart olarak yazılmış. Yabancı forumların çok büyük kısmında da Bogart diye yazıyor. Ki dediğinin doğrusu olduğunu varsaysak bile Bogart yazımı Türkçeye daha uygun olduğu için sorun yok bana kalırsa. :)
Wikia'da Bogard yazıyor.
Maynard yerine Maynart demek lazım :rolleyes:
Tabi isim konusunda yanlışlıklar olabilir. Ruffy veya Zolo gibi. Jozu'ya Jaws, Joz, Jows falan yazmışlar zamanında.
Türkçeye uygunluk diye bir şey yok ki.
 
Vouuuv çok güzel ayrıntı eline sağlık.Koramiraller içinde iyi bir seviyede olduğunu düşünüyorum.Fazlası çıkmayacaktır.Yanlız adamın Cp0 dan olma ihtimali yüksek bence garpın yancısı değilde gözlemcisidir.Sonuçta dragonun babası ve bir D.Hükümet enayi değil garpı başıboş bırakmaz.
 
Zoro balık adam arcında o dev ahtopotun(sanırım cracen)kollarınıda benzer bir teknikle kesmişti sanırım.Yani denizcilere has bir teknik olmayabilir.
 
Garp ile o kadar geçmişi olup ölmemiş bir adamın zayıf olma ihtimali yok. Katakuri'yi filan keser atar. KK Sağ Kolu ile kapışacak seviyede vardır. Amiral olsa şaşırmazdım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık