Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artık Luffy’i tutuyorum , akarı kokarı yok herkesi dövecek . Luffy en güçlüsü .
 
Harika bir bölüm geliyor.Kaido ve Koca Ananin ittifak halinde olması (en azından geçmişte ) Denizcilerin neden onları yakalamaya veya yok etmeye yeltenmedigini açıklıyor bence . Birbirlerini kolluyorlar yada en azından düşman değiller. Diğer yandan Çakal karlos yine yaptı yapacağını ...Lucciye Shirohoshinin babasını oldur diyecek kadar ileri gidiyor. Güzel bir şekilde azının payini aldi. Bölümün en bomba haberi Shanks olmuş gibi gözüküyor .Bence şöyle olsa harika olurdu. Bir tarafta Dragon Kutsal okuzlere diğer tarafta Shanks Goroseiye savaş ilan etse süper olurdu kanımca
 
Shanks teache karşı uyarmaya gitti oraya çünkü teach denizcilerle bir kere daha cıkar ilişkisi yapmak istiyor.
 
Yahu bu gorosei kutsallardan nefret ediyor olamaz mı? Belki bunlarda D lerin tek arça kehanetini gerçekleştirmesini istiyordur? Aksi taktirde shanks hain ilan edilecektir bunuda kabul edemiyorum. Belki shanksin bir kozu ellerindedir diye düşünüyorum ama genede olmaz. Hain vatan hayini.

Neyse bu luffynin gelmesi çok gec kaldı.Keske 70 yil once gelseydi. Bu shanksle Gorusei ne yaptı?Gold D rogerdan sonra! Ne yaptı ?
Bu emperyalist dünya hükumeti uşaklar yok Hasır şapka yasaggii yok korsan yasassggı,bak yillardır oyalamıslar milleti 1 çivi cakmamışlar.Yok Wg elden gidiyeeaaah ,Korsan çagı geliiyeeaaah. Bak Lufyi ararın . Hayyiiin Shanks Vatan haini.
Ahahhaahaa en iyi cosplay shdhdhdd
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık