Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla o mesajı yine olsa yine yazardım be, yani bu benim tepkim napabilirim. Küçümser tavırdan kastım bu verdiğim tepkiydi senin tutumun değil. Kimin haklı olduğu önemli değil ki ben de haklı olduğumu değil ne anladığımı savunurum, bence derim, bana görünen bu derim.


Ne üzmesi yahu ben basit bi bi forumda sanal bi kişiliğim, istersen ateşe nükleer ile gel hak ettiğimi düşünüyorsan alttan almana gerek yok ama ön yargını bırak da gel yani. Perspektif konusunda bir iddian varsa göster, kanıtla demiştim sadece, yani bu konuda kesin kes haklı olan benim demiyorum ki. Mesela attığın örneğe bakınca ilk mangayı okurken ben de bu nasıl çizim la demiştim. Ha sen uygun görmezsin senin yapacağın işi seveyim Oda dersin ben en fazla ne anladığımı savunurum yani. Ki yine ne anladığımı yazdım, bilinmeyen ekstra bir bilgi eklemedim. Mübalağa yap, istersen itin götüne sok ama en azından bir örnekle yap, hangi mantığa oturttuğunu anlayak onu diyorum yani. Yoksa şu forum zerre ilgimi çekmiyor içinde fikirlerini ve bir mantığa oturan anlayışlarını aktaranlar olmasa.
Foruma karşı bakış açım değişti nedense
 
Mangayı oku diye ters cevap yazıp aslında okumayanın sen olması bana tuhaf gelen. Ayrıca hata yaptığımı da düşünmüyorum. Zaten burası da yeri değil.
Alıntılanmak istemeyenin alıntı yapmaması gerekir burada bahsettiğim kendi yaptığım hata idi onuda kabul ettim. Hakaret olmadıkça alıntı yapmak ile problemin olmaması gerekir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık