Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Ace ve Luffy'nin Potansiyelleri

Hangisinin potansiyeli daha yüksek?


  • Kullanılan toplam oy
    184
Ace en az 2 tık öndedir. Önce Lufy'nin anası açıklansın. Ödül falan hikaye, seri artık o konuda uçtu gitti. Ace yaşasaydı her şey farklı olurdu.
 
Luffy ana karakter seinen seri değil ki en güçlü olmasın. Haliyle en potansiyelli de o olacak. Bu konudaki sorun Luffy - Ace değil. Ace haterlığı. Yoksa seven, sevmeyen herkes bilir Ace'in potansiyelinin de Luffy'den bir tık altta sonuçlanacağını.

Bu yaş mevzusu nedir yahu! Komik geliyor artık. E.Oda ömrümüz serinin bitiminden geç olsun diyoruz, sonra Luffy'nin erken yaşta güçlüleri indirişini mi eleştiriyoruz?

Ace'i sevmemek için pek çok sebep mevcut.

1-) Denizci Fanları: Genelde ideolojik olarak ayrımları vardır. Kk kavramları etrafında dönen karakterleri sevmezler. Ya gücüne laf atarlar ya da karakterine.

2-) Wb Tayfası: Tayfadakilerin pek çoğu Ace'in karakterine kurban gitti diye sevmezler. En sevilen yonkolardan biri artık yok. ( Ölürken Ace'e küfreden bir Wb korsanı çizilmedi )

3-) Luffyciler: Adamlar Ace'i sevseler dahi son zamanlardaki gereksiz tartışmalarla soğumuşlar belli.

4-) Objektif Kasçılar: Op yorumlarını objektif yapma pahasına sadece dövüşlerle dövüş dışı her şeyi değerlendirenler.

Var da var. Diğer grup da var. Herkesin haklı olduğu birkaç nokta da belki var ama herkes mükemmel karakter sevmiyor işte. :artiz:
Harika bir yorum. :sapkali:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık