Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Reverie'yi Kim/Kimler Basacak?

Reverie'yi kim/kimler basacak ?

  • Dragon

    Kullanılan: 86 57.3%
  • Kaido

    Kullanılan: 8 5.3%
  • Teach

    Kullanılan: 14 9.3%
  • Shanks

    Kullanılan: 7 4.7%
  • Moriah

    Kullanılan: 6 4.0%
  • Crocodile

    Kullanılan: 10 6.7%
  • Mihawk

    Kullanılan: 6 4.0%
  • Weevil

    Kullanılan: 9 6.0%
  • Buggy

    Kullanılan: 7 4.7%
  • Hancock

    Kullanılan: 3 2.0%
  • Kuzan

    Kullanılan: 9 6.0%
  • Rayleigh

    Kullanılan: 2 1.3%
  • Gaban

    Kullanılan: 2 1.3%
  • Diğer

    Kullanılan: 12 8.0%
  • Kimse basmayacak

    Kullanılan: 65 43.3%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Historia Son yazdığıma cevap atmadın?

En içeri almazlar ama bence devrimci veya denizci her yere ajan sokarsın ya, bu evrende işler güçle ilerliyor. Gücün varsa ve belli bir amaca hizmet ediyorsan bir şekilde yolun bunlarla kesişir.


Yahu dünyada bütün liderleri aynı anda yakala fırsatın var. Bu ihtimali kimse gözden kaçırmaz. Ayrıca Dragon gibi bir adamının onlar bu zamanda beceriksizlik yapacağına inanacak kadar toy değiller. Gorsei dediğimiz adamlar yaşlılıktan ölecek kıvamda ve her tarafları tecrübe akıyor.

Dragon bunu kasıtlı mı yaptı diye düşünmüş olabilirler? Dragon adam kaybetti mi, büyük çapta silah kaybetti mi? Ne kadar zarar etti bunlara bakarlar. Yem büyük olmalı ki dikkat çeksin. Devrimciler günden güne güçleniyor. Bunu en iyi bilen Wg 4 sene önce olmadıysa şimdi kesin hamle bekliyordur. Yoksa bir 4 sene daha beklerler. Ayrıca Dragon açık etmeme ve Sabo'nun becereksiz olma ihtimali de var.

Ben olsam bir hamle yapacaksam karargahım düşünce yapardım. Madem saklanma olayı bitti. Harekete geçmek için bir fırsat olarak görürdüm.

Wb'yi biliyorlardı ve her türlü önlemi aldılar. Lufy ve destek ekibi gelemeseydi shichiler taraf değişmeseydi. O duvarlar kalktığı andan itibaren tek taraflı bir katliam olacaktı. Yine de farklı bir şey olmadı. Denizciler azıcık planla 1 yonkou ve oluşumunu tek taraflı ezerler. Ama yonkou tarafını çok ezik gösterseler bu demez miyiz? Sanki eşit veya denk bir şey oluyormuş gibi hissettirdi ama sonuç rahat bir galibiyet oldu. Şöyle düşün Ace Wb'nin tayfasında değil ve aynı senaryo var. İd'den yardım gelmiyor. Garp ve Sengoku olaya müdahale ediyor. Ayrıca Oda savaş çizemiyor, özellikle toplu hareket özelliği hiç yok. Birisi çıkıyor ve bir hareket yapıyor, oradaki 100 bin kişi izliyor. Mihawk slash atar, jozu buz atar, kizaru lazer atar ve bunlara tek tek tepki olur. Marco kelepçe takılı olduğu zaman Kizaru peşinden gidip kafasını koparmıyor ya da tekrar havaya kalkıp lazer yağmuruna tutmuyor. Karşıdan gelen 43 müttefik gemisini bile istese Kizaru lazer manyağı yapardı. Lufy için denize yaptığı saldırıyı yapsa ortada müttefik kalmazdı. Kuzan Ph'da yaptığı anlık dondurma saldırısını yapsa elit korsanlar hariç kaç kişi kalırdı. Denizi dondurduğu anda diyorum. Hadi oynayalım diye alan yaptı. korsanlara avantaj verdiler.

Son olarak bence Dragon oraya değil başka bir yere darbe yapacaktır. Oraya yem olsun diye bir ekip yollar. Belki Marijos'a yürür.
 
@Historia Son yazdığıma cevap atmadın?
Hoş güzel yazdın da bu baskın ile mf çok farklı olacak gibime geliyor. Çünkü wb nin savaş açacağı belliydi. Şimdi önceden ana karargahı yok olmuş ve zarar görmüş denizciler kendilerini wb karşısında koruyabilirmiydi. İşte dragon da bu düşünceyi yaratmak istemiş. Denizciler dragonun ne kadar zarar gördüğünü bilemez ki :) sadece tahmin edebilir. Ana üssü yok olmuş ve ana üs olduğuna göre baya kişi orda olmuş olması lazım ve çok kayıp vemiş olmaları lazım. Saldıran kişi de bir yonko :) Gerçekte dragon hiç kayıp vermedi işte bunu denizciler bilmiyor :) Dragon toplantıyı bassa en fazla 2-3 komutanıyla basar. Öyle pat küt diye değil de camdan girerler. Sonra savunmamızı nasıl aştınız diye şaşırırlar. Zaten kimseye zorbalık yapmazlar konuşup giderler. Ayrıca sen çok fazla kasmışsın yani Oda bile o kadarını düşünmemiştir :D devrimciler de zaten artık bence hikayeye dahil olmalı ve bunu wano da yapamazlar gibime geliyor çünkü hükümetle alakalı bir olay olmalı ki dahil olsunlar. Dragon en son komutanlarını topladı belli ki bir yere gidiyor :) toplantı zaten merijois de yapılacak bildiğim kadarıyla. Bu arada dragon gelmezse ağır fail olurum ha :D
 
Devrimciler basacak. Bi ihtimal Croconun eskiden devrimci olduğu teorisine bakarak Crocoda olabilir. Yerinde hala rahat duramadıysa Dragondan dayağı yiyen Teach olayların sonundada basabilir. Dragon benim için kesin olarak basacak ama diğerleri düşük ihtimal. Çok afedersiniz moderatörler ama Dragon ortalığın A.ına koyup gidecek reverie'den Sonra Wano arc girer araya ve yine biz bi 200 bölüm daha görmeyiz orada olanların sonucunu
 
Basan masan yok, olmayacakta. Orada sadece çok önemli meseleler konuşulacak. En önemli gündem meselesi de ponglft'ler. Kayıp yüzyıl, bunca yıldır nedeni ni bilmeden koruyan / saklayan krallıklar var. Antik silahlar var? Korsanlar Kralı Gol D. Roger var ? Bu gizli tarih ne dir var? Yada gerçekte var mı ? Gökçe şeytanlar siz kimsiniz? ve sonunda da gelecek korsan kral LUFFY reis var? Çok güzel şeyler olacak eminim. Savaş savaş diye yırtınanları anlamıyorum zaten. Bir bütün olarak izlemiyorlar herhalde animeleri. OP hakkında sadece bilgi verip, büyük başlar konuşsa, yeni den güçlü eski karakterlr çıksa, geçmişteki olaylar anlatılsa 15-20 bölüm sıkılmadan izlerim. Millet ha savaş ha savaş deyip deyip saydırıyor. Sakin olun bunu da hayaatınızın bir yerine koyun bekleyin izleyin. Ders çıkarmaya bakın. İzledim geçti emeyin :at::good::respect:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık