Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Koca Ana İddiaları

İner mi, İnmez mi?


  • Kullanılan toplam oy
    184
  • Anket kapatılmış .
Monkey D. Dragon: 1 ay parantez içine "Fikir D. Adamı" yazacak ve 1 hafta Kizaru avatarı kullanacak.
RedTeroR: Enel'in, Roronoa Zoro'nun kafasına bastığı sahneyi ve Monkey D. Garp'ı avatar olarak kullanacak. Parantez içine "Garp adamın ham maddesidir" ya da "Garp, Beyazsakal'dan daha adamdır" yazacak.
Reiper: One Piece'in, Toriko'dan sonraki en iyi manga olduğunu kabul edecek, bir daha One Piece'i eleştirmeyecek, parantez içine "Luffy Korsan Kral olacak kişidir" yazacak, 1 ay boyunca Alpamis'in seçtiği bir avatarı kullanacak, Toriko'yu yerin dibine sokan uzun bir inceleme konusu açacak, 2 ay boyunca her One Piece bölümünü bölüm yorumlarında övecek, her bölümde "Çok İyi"ye oy verecek ve Toriko'yu ezenlere destek olacak.
Vaas Montenegro: 1 ay Okama Vinsmoke Sanji avatarı kullanacak, parantez içini "Zoro'nun adamlığı>Sanji'nin adamlığı" yapacak.
Haydi bakalım. Hayırlı olsun.
Bu arada @Densetsu no Samurai arkadaşı duyan gören olursa haber etsin bana. :)
 
Anketlerde oy verirken görebilirsin.
O zaman şunları ortaya koyalım. DnS haydi bakalım!
Bi hafta yetmez. 6 ay. Zaten bi ay için bahsi söyledim. Sonrasında ben kaybedersem 6 ay Zoro avatarı kullanır, 4 ayrı bölüm yorumunda Luffy'yi ezer Zoroyu överim ama sen kaybedersen 6 ay Luffy avatarı kullanırsın ve 4 ayrı bölüm yorumunda Zoroyu ezer Luffy'yi översin. Yorum derken atıp kaçmak değil, normalde yorum yaptığın/yaptığım gibi.
Var mısın?
6 ay çok uzun. Zaten hali hazırda 1 ay forum için, 2 hafta da ayrıca iddiaya girdiğim üyeler için kapalı. 1.5 ay oradan var. 6 ay da buradan olsa iş çok uzar. Kabul ederse daha Vaas'la gireceğim bir de. 2 haftada anlaşalım :good:
Dişimin kovuğuna gitmez o. Varsa cesaretin 6 ay iyidir. ;) Ben de 1 ay için bahse girdim zaten.
Yok ya eğlence amaçlı bir organizasyonu çekilmez bir çileye çevirme ihtimalini sevemedim. 6 ay Luffy çok fazla, bünyem kaldırmaz. Yapabileceğim en fazla 3 hafta sana. Uyarsa :)
3 hafta+ 3 bölüm yorumu?
Okey ;) Ekran görüntüsünü alıp arşive attım :good:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık