Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 902 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Op dünyasında yonko ismini duyupta irkilmeyen yok gibi. Ama yeni yetme bir korsan tayfasının bilmem kaçıncı üyesi gelip yonkonun ruhunu kolayca kandırabiliyor.

Bir tarafta:
- Op dünyasının zirve 4 isminden birisi
-Kral haki sahibi
-Meyve gücü ruhlarla alakalı olan
-Güç arzusu olan fakat bu gücü sadece kendi tarafında isteyen birisi ( Güç istiyor ama bu güce sahip olurken kendi menfaatlerinden feragat etmek istemiyor)

Diğer tarafta:
-Hırsız ama öyle böyle bir hırsız değil :(
Zeus BM gibi. Boğazının peşine gitti işte. Beni daha çok rahatsız eden arc boyunca Nami'nin aşırı korkusuz olmasıydı. Nami bu değil.Ve duygusuz. Ama bu Nami :artiz:

-
Bence ilerde BM ve Luffy dövüşecek. Yanında da Smoothie ve Snack olacak. Kata olmayacak.

Arc çok iyi olabilecekken gereksiz yerler uzatıldı ve sonu kötü bağlandı. En iyi arc olabilirdi ama ortalama bir arc oldu maalesef.
 
Kata'da olmasa bu arc hiç çekilmezdi.Neyse onu bir kere daha görecek olmak güzel.Aynı şekilde Kata'yı ilk ve son görüşümüz olmayacak.Bazı arkadaşların dediği gibi Jinbei'ler Kata sayesinde kurtulabilir.Son savaşta Kata olucaktır diye tahmin ediyorum.Hatta böyle bir şey olursa Oda son savaşta Marco ve Kata'yı omuz omuza savaşırken çizebilir.Düşüncesi bile efsane yalnız.
 
Bence BM Jinbe lerin karşısında belirirken direkt o sözü söylüyor. Moscato'ya dediği gibi...
herkes çark mark demiş ama çarkı yanında mı taşıayacak kadın :D
Öyle bi durum yok BM direkt girişecek...
Aklı olan denizin dibine dalar :D
 
Jimbei'nin ömrü kısaldıysa son canını belki hody gibi hap kullanarak harcar. Jimbei 4-5 hap birden yiyip gücünü 20-30 katına çıkarsa bi yonkou komutanını indirir tek başına. Gerçi jimbei ölmeyi o kadar seviyor ki "life or dead" sorusuna "dead" cevabı verebilir:D

Pudding'e üzüldüm. Sanji'yi öpüp hafızasını sileceğini tahmin etmiştim ama başka bişeyi unutturur sanıyordum. Önce öpüp sonra niye öpücüğü unutturuyorsun? Çocuk sonunda bi kızı öpmeyi başardı onu da hatırlamıyor zavallı. Madem sanji'nin arc'ıydı bari şunu hatırlayarak ayrılsaydı.
Jinbe Hap kullansa neler olabileceğini düşünemiyorum cidden :D Tsunami filan yapar herhalde adaya...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık