Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Koca Ana Korsanları

Zoro hangilerini yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    331
Zoro'nun silahlanma hakisi bence çok iyi seviyede. İlk rakip Kata olursa; Kata, Zoro'yu da eğitir. Zoro hepsinden güçlü olur. :oleyo2:
 
Katakuri ve Smoothie hariç hepsini alır. Smoothie nin gücünü tam anlamıyla göremedik. Kata zaten Kata.

Zoro nun arc bossuna direkt girip aldığı tek arc balık adam arcı sanırım. Orada da herkes hapçı falan filan derken Oda bir denge tutturamadı. Luffy de çözülmüştü iş.
Al o hapları bas bizim Pinokya ya onun bünye bile kaldıracak demek ki. Neyse aynı anda iki nefret ettiğim arctan bahsetmek istemiyorum

Ben Zoro yu pek sevmem ama Cracker ve diğer kerkenez çöplerle kıyaslamaya da gönlüm el vermez. Alayının arasına tek girer.
 
Zoro Benin gözümde güç skalası olarak ucu çok açık biri . Luffy ‘den güçlü olma ihtimali olmadığını düşünerek hesap yapıyorum o yüzden 3 tatlı komutanı dışındakileri alabilir . Cracker konusunda ise zorlar ama yenemez .
 
Bu konuyu daha önce cevapladım diye hatırlıyorum. Daha önce ya da sonra açılmış olabilir. Neyse aynı yorumu yapayım.

Luffy'nin seviyesi ışığında; Zoro ölümüne bir dövüşte Cracker'i alır. Smoothie belirsiz. Kata'yı ve Mont-d'Or'u alamaz. Diğerlerini alır. Luffy'nin orduya yenilmesinin en büyük sebebi Mont-d'or. Zoro da tek gider. Gitmese bile Kaptanına saygısından yenmez zoro. :D
 
Gösterildiği haliyle(Dressrosa) yorumluyorum. Yoksa büyük ihtimal wanoda yıkımcıya yürüyecek Zoro.
İlk 3lüyü alamaz çünkü Doflyden güçlü bu 3lü.Snack karşısında fazla şans vermem.Peroyuda belki alır. Geri kalanı ezer geçer.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık