Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Luffy

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 239 85.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 40 14.3%

  • Kullanılan toplam oy
    279
Özümüze döndük desene :artiz:
Senin özün Garp fanlığı değil miydi? :oops:

@Smoker banladılar mı bari sonunda?

One Piece Luffy gibidir. Neşelidir, komiktir ama ciddileşti mi dünyayı değiştirir. Yer yerinden oynar. Uzar Luffy gibi, bazen düşündüğünüzden fazla uzar ama tam bu kadarı da yetti dediğiniz zaman öyle hızla dönüp bi sayıyı suratınıza patlatır ki geçmişi unutur o sayıyla uçarsınız.
Konular karakterler şişer bazen, dolar taşar ama kendisine gelecek eleştirileri daha rahat karşılar böylece. Savunmasını güçlendirir.
İşler sona yaklaştığında hemen vitesi arttırıp dünyadan haberler verip üç beş sayıda her okuyucuyu heyecanlandırır ve son bi gizem saldırısıyla mevzuyu çözer.
Çok sarpa sarar, sıkışırsa hemen zaman atlar One Piece, kaçıp başka bi noktaya çeker dikkatleri. Gün geçti der sonuç budur der ve konuyu kapatır. Sonra geri döndüğünde işlerin çözüldüğünü, maceranın devam ettiğini görürüz.
 
Smoker herhalde yeni arc başlamadan bir güncelleme yapılsa Luffy için çok iyi olacak:cool:
Malum serinin en yüksek ödüllü korsanını okuyacağız:D
 
Bunca yıldır sadece 12 sayfa yazılması ana karakterin ne kadar tutulduğunu gösteriyor bence.Hani seveni çok elbette o ayrı ama beklentilerdeki ana karakterler bambaşka genelde shounen yan karakterlerindeki özellikleri içeriyorlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık