Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 897: Pekoms'un Kakao Adası Kaçış Planı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy uyuyor baya yorulmuş. Elemanın silah bir anda büyüdü, yine bir şeytan meyvesi. Ne hayal gücü yahu. Çöplere bile meyve gücü veriyor. Bu arkta kaç tane şeytan meyvesi oldu acaba toplam.
 
Sanji conoların kurşununu armamentle durduramayacaksa mutfağından çıkmasın, ona en uygun yer orası. Luffyi germaya kurtarttı ya, bu ne rezilliktir arkadaş? Sen ne çapsız bir adamsın. Luffyi kesinlikle kurtaracağım, kaptanım benim diyorsun yaşasın koçum diyoruz; ardından üç tane cono silah çekiyor eyvah sıçtık diyorsun. Bu Sanjiden bi bok olmaz.
 
Kılıç sever fanlara bir darbe daha, kimi sevsek elimizden aldılar :gamyon:

Adam, Madara ile Orochimaru'nun çiftleşmiş hali gibi. Tipe gel.

 
Son düzenleme:
Şu mink ırkına ilgim sürekli artıyor. Gizemli karakterler. Genelleme yaparsak güçlü ve onurlu kişiliklere sahipler. Yalnız hala pekoms un nasıl ayna dünyasına girdiğini göstermediler. Bu beni biraz rahatsız ediyor.

Luffy o kadar yoğun bir savaş yaptı ve yiyebildiği tek şey mecburiyetten Katakuri nin mochi si oldu. Bu yüzden limitlerinin üzerinde irade gösteriyordu. Güven duyduğu Sanji onu kurtarınca yorgunluktan uykuya dalması güzeldi.

Germanın gelişi filan muazzam çizilmiş. Bence bir kişi ölür. Bu büyük ihtimalle Reiju olur. Bunu gören Sanji öfke patlamasıyla güzel bir power up sahibi olur. Buda biraz olsun Sanji için eleştirilere bir son verir.

Çizimleri de çok beğendim. Bastım çok iyiye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık