Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Crocodile Yeniden Gözüktüğünde Seviyesi Ne Olur?

Sizce ?


  • Kullanılan toplam oy
    366
Galgino ve Daz da aynı örgütte bu ülkeyi yıkmaya çalışıyor ama onları daha aşağıya atılıyor. Crocodile örgütü başı olabilir ama öyle her ülke ele geçirmeye çalışanı 6. kata hapsederlerse işi var bu Hükümetin. Olay sadece bundan ibaret değil biraz düşünebilirsen anlaman gerekir dediğimi. Biri gelsin ülkeyi ele geçirmeye çalışsın bu adamı 6. kata mı hasederler? Yoksa gücüyle tehlike oluşturan birini mi 6. kata hapsederler?

Ivankov doğrudan devrimcilere bağlı ülkeleri yıkarken onu 5. kata hapsetmişler.

Örgüt elebaşı yalnız bu :) Daz lider olsa o da 6.katta olurdu. Dragon'u yakalasalar gene 6.kat'a sokarlar. Keza Dof'da 6.kattadır yüksek ihtimal :)
 
Örgüt elebaşı yalnız bu :) Daz lider olsa o da 6.katta olurdu. Dragon'u yakalasalar gene 6.kat'a sokarlar. Keza Dof'da 6.kattadır yüksek ihtimal :)
Daz'ı 6. kata hapsedeceklerini düşünüyorsan bir şey diyemem. Fakat böyle bir şey olması söz konusu değil adı üstünde ''Tarihin en tehlikeli suçlularını'' hapsetmişler buraya. Sengoku burada hapsedilen bir kişinin dışarıda büyük tehlike oluşturabileceğini söylüyor. Sana dediğim örneği diyorsum sen Dragon diyorsun Dragon güçlü bir adam tabi 6. kata hapsedecekler. Adam en çok aranan adam olarak söylendi. Ülkeleri yıkıyor. Fakat onun en yakın adamlarından olan Iva'yı adamlar 5. kata atmış Kaç ülke yıktığı belli bile değil. Yani ülkeye yıkmaya göre değil tehdite göre hapsediyorlar. Kısacası oluşturabilecekleri tehlikeye göre.
 
Ortalama altı bir koramiral seviyesinde olurdu en fazla. Iki sene önceki çapı neydiki şimdi ne olsun. Fazlaca vizyon yüklenen serinin en gereksiz karakterlerinden biri, fazlası değil. :artiz:
 
Crocodile'ın meyvesiz güç seviyesi konusunu aradı gözlerim :T Yoksa biri açsın ya, adet olsun her karaktere açılsın bence.
 
Arkadaşlar gözden kaçan bir durum var Marco ve Vista Akainu yu kesmeye kalkmış sadece sol ve sağ omuzundan kesik atabilmişler oysaki burda crokadaile Akaniyu bildiğiniz ikiye bölmüştür ve jinbe ve luffy hayatından kurtaran sağlam bir karakterdirler Oda sensey ona iade-i itibar etmiştir bunu görmezden kaçırmamak lazım
 
Crocodile'ın seviyesinden ziyade üzerindeki rol iyi olacak düşüncesindeyim. Çünkü bu adam iyi bir strateji adamı ilerde ne gibi işlerle karışımıza çıkacağı açıkcası beni daha fazla heyecanlandırıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık