Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 895: Korsan Luffy, Tatlı Komutanı Katakuri'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    302
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı havadan power-uplar opta gelmiyor mu ? g2,g3 ve g4ler ? ah dur.Onları adada bulmuştu değil mi ? Çok saçma bir konu hakkında tartışıyoruz bilmem farkında mısın.Op dövüş konusunda bir naruto değil.Şu dövüş Opun en iyisi o bile narutoda ortalama kalır.Son lafım bu.

Op daha iyi bir seri olabilir bu farklı bir görüş ve kabul ederim ama narutonun zaman atlamasına kadar olan kısmı manga tarihinin en iyi mangalarından biridir gözümde.Op da zaman atlaması öncesi taş gibi seridir.
Şunu niye daha başında belirtmiyorsun peki OP'nin GL girişindeki dövüşleri okuyabilirsin gayet zevkli dövüşlerdi.Ben sabahtan beri Naruto'daki hangi vslere örnek vermişim bir bak yorumum da.G2 ve G4'ü nasıl bulduğunu açıklamasa neyse de G3 diyecek lafım yok
 
Son düzenleme:
Neden One Piece'te şu ana kadar çizilmiş tek dövüş Luffy-Lucci'ymiş gibi yorumlar yaptığınızı gerçekten anlayamadım.
Zoro-Mr.1
Zoro-Kaku
Sanji-Bon Clay
Sanji-Jyabura
Luffy-Blueno
Luffy-Arlong
Luffy-Don Krieg
Zoro-Ryuuma
Chopper-Kumadori
Franky-Fukurou
Zoro-Mihawk
Kısa sürmesine rağmen Law-Smoker
Yine kısa olmasına rağmen Luffy-Aokiji

Bunlar ilk aklıma gelenler. Sanırım sizin için mangadaki bir dövüşün güzel sayılması için çekişmeli, kıran kırana geçmesi gerekiyor. Benim için izlerken veya okurken keyif veren dövüş güzeldir. Keyif vermesi için de illa çekişmeli olması gerekmiyor, çizimler, saldırılar, replikler ve eğer animedeyse kullanılmış olan müzikler benim için en büyük kriterler.
 
Luffynin uyanış açması gibi bir ihtiyaç kalmadı, uyanış açmış gibi her yönden saldırıyor.
Oda katayı habire terk köşe yaptırıyor. Önce güçlü, karizmatik sonraki bölüme absürd bişey ekliyor. Geleceği görüyor, hamur meyvesi yemiş. Hiç yenilmememiş sırtı yere gelmemiş, rakibi öldürmeden bırakıp uzanıp donut yiyor. Şimdide simite dönüştü adam. Hajrudin linlinin çocukluğundaki evi almış güverte yapmış:)
 
Millet hem fan hem de böyle vs açlığı 400 bölümdür çekiyor, ne versen en iyi vs olur. Ortalama dandik bir dövüş. Kata şekil mi, biraz şekil ama önceki bölümlere bakarsak neden hep lufy'yi bekliyor. Hareketler şekil o kadar. Gerisi boş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık