Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894: 00.05

Bölümü Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin bildiğimiz orası burası ayrı oynayacak. KH kullanıp kaçarken vücut şeklini koruyor.Bu da sıyrılmayı zorlaştırıyor. Luffy bunu aşacak böylece aynı anda hem farklı yönlerden gelen saldırılardan kaçacak hem de karşı cevap verebilecek.
 
Kaderci bakıyon heralde seriye bigmoma zarar verip kaçan adamlar varken luffy kaçmaması kişisel nedenlerden. Fırsatı varmıydı vardı.
Kişisel olarak kadere inanmıyorum. Ama seride inanç olarak bana benzeyen bir karakter var ki o da Roronoa Zoro. Seride ki böyle bir adamın kaderden iki üç kez bahsettiğini hatırlıyorum. Yani seri zaten kader üzerine kurulu bir seri ve serinin tanrısı bunu gözümüze onlarca defa soktu. Şu an bu kaçma şansıyla ilgili bir tartılmaya girecek olursak bu sadece birbirinin tekrarı olacak cümleler kurduracak bize. Ben sadece iki komutanı indirmesini saçma bulmadığımı (bu hikaye örgüsünde) anlatmaya çalıştım.
 
Yine mükemmel bir bölüm çıkarmış E.Oda çok güzel ayrıntılar vardı. Bu arcta 1 2 bölüm dışında mükemmel gidiyor bence. Acaba son sayfalardaki Luffy-Kata konuşmasında gelecekte ne konuştular çok merak ettim.
 
Koca Ana aslında fizik olarak böyke böyle kalıp gücünü kaybetmiyorsa böyle kalsın. Yonko benim diyor adeta. Ben bu Koca Ana tiplemesine hayran kaldım. Bir de Prometheus'un yavaşlaması çok saçma olmuş.
 
Haftaya Katakuri bir yumruk atar.
Luffy yumruğu yedikten sonra yine bir flashback yapar.
Katakuri'nin yeni yumruğunu atlatıp bir tane geçirir.
Bölüm sonunda "Seni yeneceğim Katakuri!!!" der.
En az 10 bölüm böyle gider. :(

Edit: Big Mom elbette pasta kovalar aralarda.
 
Belki'de bu arcın en iyi bölümüydü bu, gereksiz hiç bir sahne yoktu tam kıvamındaydı her şey, keşke oda efendi hep böyle canlı tutsa seriyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık