Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir yorumu varsa cidden Lucci ve Croco'nun güçlü bir halde gelmesinden dahada bir ümitliyim. :D :D :D
Dediği kesin adamın açıklaması bu. Diyorum ya adamlar hala seriyi o zamanın şartlarıyla değerlendiriyorlar. MF de bile çizilenler belli adam diyor ki ''Crocodile düz yumrukla yenildi'' Yani? Serinin o zaman ki şartlarında bu gerekiyordu. Adam 3 defa öldürdü Luffy'i en sonunda kazanacaktı ve kazandı.

MF de ise adamın karşısına gelenler belli. Mihawk'a Yonkou diye övüyorlar bazıları. Tamam onu övüyon hakisini de övüyon. Crocodile en iyi kılıç dediğiniz, hakisi iyi dediğiniz adamın kılıcını kanca ile blokluyor. Şuan gördüğünüz Cracker seviyesinde adamdan ki bu adamı Luffy tek yenemiyor ''Nami'' yardımıyla kendi püskevitlerine çarparak yeniliyor adam. Crocodile MF de Jozu'dan hasar yeyip sadece bir kaç damla kan ile ayağa kalkıyor.

Mihawk Shanks'dan özür dileyinince Luffy'i öldürmek için harekete geçiyor. Önüne geleni kesip biçiyor. Karşıya Crocodile gelince Crocodile buna ''Adımlarına dikkat et Şahingöz seni böcek gibi ezerim'' deyince bir şey yapamıyor. Luffy'nin peşini anında bırakıyor. Fakat bu kadar şeyden sonra Mihawk Yonkou oluyor Crocodile'ın ise Smoker ile vs konusu açılıyor.

Sonra bizim forum objektifiz diye ortalarda dolanıyor. Evet çok objektifiz alkışlıyorum herkesi :alkis:

Mangaka'nın açıklaması ortada. Bize sadece çizeceği zamanı beklemek kalıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık