Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Crocodile vs. Smoker

Kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    65
Smoker'i çok severim. Serideki ağırlığı da daha fazla bence. En azından bundan sonrası için. O yüzden Smoker diyorum.
 
Marineford Croconun itibarı kazanma arcı diyor birçok kişi fakat Smoker bile Crocodan daha fazla somut iş yaptı.
Crocodile:Millete atar yap beklemediği anda saldır,kimseyi teke tekte alama Jozu seni teklesin.
Smoker:Luffyye artistlik yap sonra saf dışı bırak.Hancock gelince topukla.
 
Crocodile 2 yıl sonrası yine çok sıkıntılı bir anda çıkacak muhtemelen. Mangaka muhtemelen bu adamı yine kilit bir rol de kullanacak diye düşünüyorum. Önceden de dediğim gibi One piece de Crocodile diğer karakterlere göre benim için 1 tık öndedir.

Çoğu kişi seri gidişatı olarak Smoker daha güçlü olacak demiş. Ben buna katılmıyorum Mangaka Smoker'ı gayet erken bir vakit de gösterirken Crocodile'ı hala saklamakta. MF de yaptıklarıyla vb. bence hangi seviyede geleceğini az çok bize gösterdi. Adamın MF de karşısına aldığı veya gelen adamlara bir bakın. WB, Jozu, Dof, Mihawk, Akainu. Smoker dediğiniz adam bu adamların karşısında ne kadar dayanabilir veya bu adamları ne kadar tutabilir?

Dof ve Crocodile konuşmasından değilse Dof ''ID de biraz aklın başına gelmiştir diye düşünüyordum'' diyor ortaklık teklifi sonrası. Crocodile ise ''Aklım başımda olsa burada olur muydum?'' diyor. Çünkü adamın geldiği noktada 1 tane bile dostu, yandaşı dediğimiz taraf yok. Adam WB'nin kafası için oraya gelmişken bir Shichi değil. Bir taraftan denizcilerle diğer taraftan Wb korsanlarıyla diğer taraftan da Shichiler ile uğraştı adam.

Haki konusuna gelirsek bence Crocodile net 2 haki tipiyle gelir. 3 de gelebilir ama bu Mangaka'nın onu hangi aileye mensup edeceği ile bağlantılı bence veya ona vereceği role. Geçmişi işlenmeyen bir karakter kendisi muhtemelen bunu Mangaka açıklayacak. İdam platformunda neden arkası dönük? Neden o kadar korsan varken WB'yi hedef aldı ve ona neden bu kadar kin duyuyor? Hükümete neden bu kadar kin duyuyor? Antik silah vb. bir çok şeyi gösterecek muhtemelen Mangaka bize.

Bu saatten sonra hakisiz kimse gelmez. Rosa'da kafes iten 10 doruki sayılan sıradan marine erleri haki basıyordu kılıçlarına ama Croco'dan ne seviyede haki gelecek sorun o?
Hakiden bahseden Mihawk ve dünyanın en iyi kılıcı denilen kılıcı bir kancayla blokluyor adam. Seviye çıkarımını siz yapın sahneler aşağıda.


 
Aynı haki seviyeside Smokerın şansı yok ki. Meyvesi tamamen işlevsiz oluyor. Fiziksel olarakta çok güçlü bir karakter olduğu söylenemez. Vergo 2-3 tane vurdu Dofta 1 kere herif ölüyordu nerdeyse.
 
Kancayı b. haki ile kapla savur dumanın içine çizik atsa geberecek zaten. Üstelik dumanı dağıtacak yeteneği de var. Akıllıca dövüşüp meyveyi sadece itiş gücü olarak kullanırsa Smoker bu seferde mumyaya dönüşür.

Croco vs Vergo daha eğlenceli olurdu. Timsah terbiyecisi misali
 
Smoker seriye çok karizma giriş yapmıştı.Kendisinden beklentim büyüktü ki balon çıktı adam.Croco ise mangakanın içinde bir yara olacak ki mfde hakkını vermeye çalıştı adamın.Meyve ve fiziksel olarak Croco daha avantajlı.Bu yüzden Croco alır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık