Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Shiryu

Kim Kazanır?

  • Luffy

    Kullanılan: 98 73.7%
  • Shiliew

    Kullanılan: 35 26.3%

  • Kullanılan toplam oy
    133
Shodai kitetsu ile ilgili bir aralar teori olarak Goroseilerden olan kel amcanın elindeki kılıç olabileceği tartışılıyordu.Hatta Nidai Kitetsu Zoro'nun hocasında falan çıkarsa çok güzel olur.Zoro'da üçlü bir kitetsu serisi olursa çok güzel giderdi. Sho - Ni - San.
Mümkün evet. Ama zoro kuinanın kılıcını bırakmaz o kılıçda kırılmaz hiç sanmam. Ama zoro Shodai Kitetsuya sahip olabilir bi şekilde.



1.32'ye bakın. O kırmızılı desen Kitetsu deseni yani animede zoronun Sandai kitetsusu ile aynı desen olması lazım yada ben benzetiyorum bilemedim. Shiryuu'nun ya Nidai yada Shodai Kitetsuya sahip olduğunu düşünüyorum.
 
Crakeri yardımla alan biri, katakuriden kaçıp dinlentikten sonra vs devam eden biri var.
Shiliew G4 süresine dayanır, luffynin hakisi bitince paket eder.
 
Karasakalın adamlarından beklentim büyüktü. Ta ki burgess i görene kadar. Shiliew den de beklentim Zoro nun ilerideki rakibi olduğunu düşündüğüm dolayı diğerlerine göre daha fazla. Şu an Zoro nun bir tık üstüdür diyorum. Luffy de Zoro nun bir tık üstü olduğuna göre net bir şey söyleyemiyorum. Wano da çıksa da görsek gücünü..
 
Luffy alması beklenen p-up'ı alıp Kata ile dövüşsün de ondan sonra bakarız duruma. Şu an dövüşseler eninde sonunda pastırma gibi kesilir. Shiliew diyorum o yüzden.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık