Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Arkı'ndan Beklentileriniz

Kimin hakkında?


  • Kullanılan toplam oy
    155
Ölmediyse Kuina
Zoro'nun geçmişi
Zoro'nun ölümüne bir vs'si (gözünün bir olayı var mı yok mu netleşsin o da)
 
Kayıp tarih hakkında bir şeyler öğrenmek, samurayların geçmişi hakkında bir şeyler öğrenmek Zoro nun gizli yeteneklerini açığa çıkartması ve sağlam bir power-up alması ve hardcore dövüş görmek güzel olur Kaidou nun yenilmesini istemiyorum açıkçası Kaidou ve tayfasının geçmişi hakkında bir şeyler öğrenmek güzel olur açıkçası beklentim yüksek Totto land ve ondan önceki arclar çok kötüydü yönetimi ele geçirip mazlum halka kötülük yapan korsanlar ve yardım isteyen prenses ardından bizimkilerin önce dayak yiyip sonra kazanması ve geri sayımlarla son dk kazanmaları olayı sıktı umarım biraz farklı kurgu görme şansımız olur ama zannetmiyorum önceki arcların temaları iyi, karakter çeşitliliği fazla, karakter backgroundları ve tipleri zayıf, kurgu ise berbat ötesiydi kurgu kısmında kısır döngüye girdi Oda eğer bunu toparlayabilirse güzel şeyler olur bir de umarım Kaidou tayfasını ve Wano samuraylarını sirk kaçkını gibi çizmez Oda..
 
Zoro'nun geçmişi. Bu geçmişte Vivi'nin babasının da yer alacağını düşünüyorum; zira bölüm 211'de Zoro kralı ilk kez gördügünde ''kral sen misin?'' diyor. Bunu, onaylamak adına söylemiş bir söz olarak düşünülebilir ancak, bir sonraki sayfada Zoro, tayfanın ve kralın yöne değil de aksi yöne, rahatsız olmuş bir ifadeyle bakıyor.

Kuruntu yapmış olabilirim.
 
Zoro'nun daha kompleks olmasını istiyorum. Uçman gereken durumlar oluyor ya da belli bir anda baya bir mesafe kat edebileceğin. Ha nasıl olur bilmiyorum ama bence olması gerek.
 
Beklentim tabii ki tarihin tekerrür etmesi ve Kaidou denen ejderyanın kellesinin uçurulması. Ya Hak!
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık