Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooo Z'ye girersek alacakların listesi burdan Raftele yol olur :D

Bu arada gene şu yorumu gördüm dressrosa için :D
Bu arc yeterince uzadı bitsin artık :D:D:D
100-150 bölüm sürer denmiş o kadar sürdü :D Sıkıntı Oda'nın çizdikçe çizesi gelmesi. Adam 30-40 bölüm tasarlıyor bakıyor 100 bölüm olmuş. Bu ark da 70-75 bölüm falan sürecek gibi. 825'te başlamış ark.
 
Zoro, Doflamingo karşısında Sanji'nin düştüğü duruma düşecek olsaydı, Zoro'yu Fujitora değil Doflamingo tutardı. Sanji'ye yaptığı gibi 10 saniyede kilitler bırakırdı. Ya da gemiye Sanji değil Zoro giderdi. O duruma Zoro düşerdi. Demek ki aynı duruma düşmeyecekmiş, düşmemesi gerekiyormuş.

"Zoro olsaydı o da aynı duruma düşerdi." Bütün tartışmaları bitiren sihirli cümle.
Oda mesajı vermiş işte. Dof>Fuji ve Lufy>Zoro diye, daha net olamazdı.
 
Zoro kadın kesemiyor cümlesi doğru değil bir kere. Sanji'nin sapık hisleriyle kadınlara vuramamasını da karıştırmıyorum. Kadınlara vuramaması annesiyle olan ilişkisiyle alakalı diye düşünüyorum. Sanji Zoro yarışına da döndürmeye çalışmadım. Neyse onu söylüyorum. Kadınlara zarar vermeye kendini itemeyen Sanjidir, Zoro değil.
O annesiyle ilgili değil Zeff ile ilgili. İtemeyen değil, herifin kırmızı çizgisi bu. Bunu düşünemez bile, imkanı yok. Manevi babası önce seni sonra kendimi öldürürüm diye öğretiyor bunu adama. Sanji bu yüzden vuramıyor sadece savunuyor.
Zoro kadın kesmez, kesmedi, kesmiyor ve bu da geçmişiyle ilgili. Bu tartışmaya açık bi şey de değil zaten. En yakın örneği de Monettir. Monetin kendi diyor söylemeden edemiyorum sadece savunmadasın ve asla saldırmıyorsun diye. Sonra da zaten adam blöf yapıp Tashigiye kestirtiyor. Öncesinde Nami, Robin ve Choppera saldırdığında bile Zoro sadece savunma yapıyor.
He sen Zoronun Tashigiyi bunlardan daha çok önemsediğini iddia ediyorsan o zaman ortak noktada buluşamayız zaten. One Piece 686 peşine 687ye de bakabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık