Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bartholomew Kuma vs. Charlotte Cracker

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    60
Kuma dragon'un sağ kolu değildi. Sabo'nun altında olduğu belli. Sabo'nun iki sene önceki hali kuma'dan güçlüydü yani.

İvankov "zamanında benden korkardın nasıl unuttun" dedi açık açık. İvankov da kuma'dan güçlü. Ve ivankov hem amirallere karşı bikaç dk'dan fazla dayanamıyor hem de magellan'ın tam gücünü kullanmayan haline yeniliyor.

Bisküvileri uçurabileceğini de sanmam. Şuana kadar gelen bi saldırıyı bloklayarak başka adaya yolladığı olmadı. Uçurduğu herkes savunmasızca bekliyordu. Rakibe değdiği an kazanmayı garantilemiyor yani.
 
Ben cracker doffu alir diyenlerdenim. Bana gore doff kumadan cok olmasada gucludur. Fakat bu forumda meyve avantaji denen sey cok unutuluyor. Akainunun aceyi cok rahat ucurmasi,enelin luffye hicbirsey yapamamasi,acenin herkesi donduran aokijiyi durdurabilmesi meyve ustunluklerine ornektir. Tabi meyve yaninda hakide cok onemli bir unsur ama genede meyve ustunlugunun yabana atilmamasi lazim. Bence kumanin meyve doffun meyveye gore crackera daha cok is yapar. Haki olarakta doff kumadan cok cok onde degildir. Kumanin crackera karsi dofftan daha fazla sansi olmasina ragmen yenmesi icin yeterli olur mu bilemiyorum. (Kuma meyve uyandiramamissa,doffun crackera daha cok sansi olur.)
 
Kuma'nın tam gücünü görmedik böyle bir fight olursa tam bir muamma ama kuma'nın çok güçlü oldugunu düşünüyorum. Kuma elinin değdigi herşeyi 3 gün havaya uçurabiliyordu acaba bu her nesne için geçerli birşey mi yoksa belli bir kriteri olması gerekiyormu çünkü çok ilginç bir şey eğer istediği herşeyi böyle uçurabiliyorsa 3 gün boyunca. Eğer böyleyse zaten cracker dayının klonları yalan olur ve sonra teke tek vs de ise cracker'in kılıcı sıkıntı olabilir kuma gibi yavaş birine karşı. Ama yine de zorlu bir şekilde kumanın alacağını düşünüyorum
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık