Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sir Arthur Dayne vs Khal Drogo

Kim Kime Diş Geçirir ?

  • Khal Drogo, Arthur Dayne'in kalbini yer.

    Kullanılan: 20 16.4%
  • Şafağın Kılıcı, Drogo'yu Westeros'a gömer.

    Kullanılan: 94 77.0%
  • Kararsızım.

    Kullanılan: 8 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    122
Game of Thrones'un genç yaşta kaybedilen iki yiğidi. Biri Essos'un diğeri Westeros'un en iyisi.
Sir Arthur Dayne

Sör Arthur Dayne, Şafak Kılıcı olarak da bilinir. Ünlü ve efsanevi bir şövalye ve Aerys II’nin Kral Muhafızları’ndandı. Prens Rhaegar Targaryen’nin en yakın arkadaşlarından biriydi.
Onun başarılı yetenekleri sayesinde Kral Ormanı Kardeşliği yok edilmiştir. Kral Aerys II’den önce kendisi ve şövalyeleri için parasını ödeyerek sevdiği bir küçük köyü almıştır. Sonunda Gülümseyen Şövalye’yi teke tek dövüşte öldürmüş ve Kardeşliğin tehditlerini sonlandırmıştır. Bu zaferinin ardından, daha sonraları Kral Muhafızları’nın yeminli kardeşi haline gelen Jaime Lannister’ı şövalye ilan etmiştir.

Fırtına Burnu’nda yapılan bir turnuvada Prens Rhaegar Targaryen’i yenmek için 12 tane mızrak kırması yetersiz olmuştur. Harrenhal Turnuvası'nda ise Prens Rhaegar'a bir kez daha yenilmiştir.

Sürekli sırtında bulundurduğu ve “Şafak Kılıcı” adının bir parçası olan Şafak adında mükemmel bir kılıç taşımıştır. Eddard Stark ve arkadaşları için Neşe Kulesi’nde savaşırken Howland Reed tarafından sırtından bıçaklanmış ve ardından Eddard Stark tarafından öldürülmüştür. Babasının anısına Bran Stark Eddard’ın Arthur için söylediği “Gördüğüm en iyi şövalyeydi.” sözünü hatırlatır.

Arthur Dayne sadece dövüşteki yetenekleriyle hatırlanmaz. Arthur Dayne ayrıca yiğit ve dürüst bir şövalye olarak da hatırlanır. Eddard Stark, Jaime Lannister ve Barristan Selmy onun efsanesini her zaman saygı ile hatırlamıştır.
Khal Drogo

Khal Drogo, korkunç dothraki göçebelerinin güçlü bir khalıdır. Daenerys Targaryen ile evlenir ve ona olan aşkı her geçen gün büyür ve sonunda onun hatrı için Westeros'u işgal edeceğine yemin eder fakat bunu gerçekleştiremeden ölür. Dizide Jason Momoa tarafından canlandırılmıştır.
Çoğu dothrak gibi, Drogo'da bakır rengi bir tene, zeytin siyahı gözlere ve siyah uzun saçlara sahipti. Uzun boylu ve kaslıdır, incelikle hareket eder. Onun uzun sarkık bıyıkları ve yenilmez bir khal olarak onun durumunu Dothraklara simgeleyen uzun saçları vardır. Saçlarına ve bıyığına kazandığı her savaş için bir çan takmıştır ve örgüsü beline kadar uzanmaktadır. Drogo en sevdiği atına bireysel bir isim olarak "Kırmızı" ismini takmıştır ve kırmızı atı vardır.
Bilgileri http://viki.gameofthronestr.com sitesinden aldım.
Not:İki tarafta zehirli olmadığı sürece istediği silahı kullanabilir.
 
Drogo çıplaklıktan kaybediyor bir kere. Teknik olarak da bilemiyorum ama zırhlı bir Dayne bu dövüşü alır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık