Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü 5. Korsan

Sizce kim ?


  • Kullanılan toplam oy
    389
jack-shiryu-doflamingo-luffy aynı kulvarda , ben beckman, mihawk, marco bunlar da hemen hemen güçlerinin eşit oldugunu düşünüyorum. wivel ise joker gibi, çok güçlü de çıkabilir fiyasko bir karakterde çıkabilir sadece sözlerden yola çıkarak yorum yapmak biraz tutarsız olur gibi. Wevil'in beyaz sakalın kesin oğlu olduğu kesin olarak onaylanmadı diye biliyorum sadece bir söylenti gibi geldi. Zaten rayleigh'i işin içine hiç katmadım o ayrı bir olay. Ama bize gösterilen şekilde yorumlamam gerekirse mihawk'ın zor durumda kaldığı bir durum hatırlamıyorum adam hep relax bir şekilde savaşdı(marineford arcı da keza öyle bir iki kılıç savurması ciddileştiği anlamına gelmiyor bence sadece shicki olduğu için o savaşdaydı zaten shanks gelince de gitti anlaşmam buraya kadardı diye, ciddiye almadıgı buradan belli) acaba ciddi bir dövüşte ne yapardı diye düşündüm şimdi, bu adam da çok daha fazlası var diye düşünüyorum
Kizaru Weevil için diyor ki, bu adamın WBnin oğlu olup olmadığını bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki bu adam WBnin gençliğindeki güce sahip. Demek istediğim Weevilın güçlü oluşu lafta değil. Adam WBnin 16 müttefikini katletmiş 16 şehri yok etmiş tek başına ve Amiral Kizaru diyor bu adam güçlü diye. Boş çıkma ihtimali yok yani. :)
 
Kizaru Weevil için diyor ki, bu adamın WBnin oğlu olup olmadığını bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki bu adam WBnin gençliğindeki güce sahip. Demek istediğim Weevilın güçlü oluşu lafta değil. Adam WBnin 16 müttefikini katletmiş 16 şehri yok etmiş tek başına ve Amiral Kizaru diyor bu adam güçlü diye. Boş çıkma ihtimali yok yani. :)
Şimdi tekrar baktımda weevilin geçtiği sahneye, WB'e hizmet eden 16 kaptanı şehir ile birlikte yok etmiş. Dediğin gibi ama ben hala buradan yola çıkarak bir şey denmesini erken buluyorum. WB tayfasının çöplerini temizlemiş olabilir, marco,jozu,vista dışındakileri temizlese ne olur bu onu diğerlerinden artı güçlü yapmaz bence, 16 şehir yok etmesi weevilin gaddarlığını gösterir, istese luffy de geçtiği tüm şehirleri yıkabilecek güce sahip ama bu onu daha ileri bir seviyeye taşımaz sadece karakter meselesi bu bence. demem o ki o yokedilen 16 şehirde tamamen çöpleri temizleyip şehirle birlikte yok etme ihtimali var, tabi bu şehirlerin içinde bir marco, jozu,vista ayarında adam varsa o başka o zaman weevili tekrar değerlendirebiliriz.
 
Mihawk telepati ile Luffy'ye Gözlem tipi Haki mi aktardı yani... Mihawk severler sınır tanımıyor desene.

Mihawk basbaya Luffy'ye sakin kaldın saldırımdan sıyrıldın diyor. Mihawk Shanks'tan özür dileyip sağlı sollu giriştiği birine ne diye görsel aktarım yapıp yardım etsin. Vista'dan ayar yedikten sonra utanmayıp bir daha saldırıyor Luffy'ye bu sefer de Croco-boy'dan ayar yiyor çakma vampir. Gitsin Don Krieg gibi eziklerin peşinden East Blue'yu dolansın.
İlk paragrafta hiçbir şey anlamadığın bariz belli oluyor.Belki de bu yüzden kimse cevap vermiyordur? :bilmem:
 

@Smoker şu sahne için ne düşünüyorsun abi? 2 fikir var,
1 Luffy Katakuri gibi geleceği gördü ve ilk kez k haki kullandı deniyor
2 Mihawk aşmış k hakisi ile o görüntüyü Luffye gösterip onu korkuttu deniyor.

2. Seçenek Torikodaki ultimate rutinin aynısı, onu da ekleyeyim. :D
Senin kadar manga okumuş biri o göz efektini görüp böyle sorular sormamalı bence :bilmem:
 
Rayleigh'in sözleri ile Mihawk'ın ilk 5 içinde olduğu biraz daha belli oldu.
Luffy ilk geleceği görme olayını Mihawk karşısında yaşadı Yonkou seviyesi adamla karşılaşınca potansiyel varsa fena haki seviyeleri görüyorsun demekki.
Buradan diğer Yonkou'lar ilede karşılaşırken ekstra haki kullanımları görücez demektir.
Mihawk kadar olur mu orasını zaman gösterir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık