Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Charlotte Katakuri

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    147
Garp'ın efsane diye bahsettiği birisi Rayleigh. Katakuri ise Bruulee dışında kimsenin saygısını kazanamamış.

Rayleigh'de h haki var, b hakisi Katakuri'den daha iyi ve k. hakisinin sınırını bilmiyoruz. Belki o da geleceği görüyordur, bilemeyiz.

Katakuri Kizaru'yu Ray kadar tutabilir, bu ölçüt değil ama totalde Rayleigh ağır basar ve kazanır Katakuri'ye karşı.
b hakisinin daha iyi olduğuna dair mangadan resim atsana efsane olması yaşlanmış eline kaç yıl kılıç aldığı anlamına gelmiyor efsane olması katayla vs sini etkilemez.
 
rayleigh diyenlerin fikri şu zamanında bilmem 20 30 yıl önce kk yardımcı kaptanı olmuş amiralle biraz kılıç dokundurmuş ee ulan her amirale dokunan amiral seviyesinde mi oluyor yahu adam emekli olmuş kılıcı bırakmış içmeye kumara vermiş bu adamdan ne olucak bir tane trol amirale denk geldi diye abartılıyor karşısında akainu olsaydı görürdüm ben onu.
Çocuklar da okuyor, görmesek daha iyi olur.:(
 
rayleigh ile ne alakası var?
(Konu Akainu'ya dönmesin diye cevap yazmak istemezdim.)

WB vs Rayleigh belli galiba. Akainu, 2 yıl önceki WB'ye bunları yapıyorsa Garp'ın bile kabuğuna çekildiği 2 yıllık süreç sonrasındaki Rayleigh'i delmekle geçmez yok eder bence. Zoro'nun kanlı sahneleri gibi bir şey çizilirdi. Zaten Rayleigh için 2 yıl da önemli değil. Adam kaç yıldan beri kabuğunda.
 
WB vs Rayleigh belli galiba. Akainu, 2 yıl önceki WB'ye bunları yapıyorsa Garp'ın bile kabuğuna çekildiği 2 yıllık süreç sonrasındaki Rayleigh'i delmekle geçmez yok eder bence. Zoro'nun kanlı sahneleri gibi bir şey çizilirdi.
Tamam bende aynısını söyledim kizaru ciddi olsa yine delik deşik ederdi Rayleigihi ama ne alaka bu vs ile?
 
Tamam bende aynısını söyledim kizaru ciddi olsa yine delik deşik ederdi Rayleigihi ama ne alaka bu vs ile?
2 yıl önceki WB > 2 yıl önceki Rayleigh ise Amiral gücünü trollemeden gösteren Akainu Rayleigh'i biçer. Sen de buna benzer bir şey demiştin. Ben de bunu destekler bir mesaj attım. Neyi anlamadın ben de bunu anlamadım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık