Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Amiraller çok güçlüler ama Yonkouların seviyesi ayrı. Fazla zorlayamaz. En fazla yarım saat dayanır.

İki yonkou silah tokuşturduğu zaman gökyüzü 2'ye bölünüyor. whitebeard ace'i arkasına alınca adayı tek darbeyle ikiye bölüyor. Amiraller bu seviyeye yakın değil.

Gear 3'lü luffy ve jimbe bi anlığına da olsa amiral tutabilen adamlar. Gear 4 açsa luffy belki saatlerce dövüşür. Ama big mom'ı görünce çığlık atıp kaçıyor bu adamlar.
Bu arada amiraller savasta komutanlara bile net ustunluk saglayamadilar.
Bir amiral bir yonkou ile savaşabilsin diye WB'ye zibilyon tane handikap verilmiş. Aradaki fark çok bariz. Aynı handikapları bir amirale ver Katakuri içinden geçer. Yonkoular başka seviyede.
+++

Bunları görün.
 
Net olarak alır diyebileceğim bir yonkou yok. Fakat hepsine zor anlar yaşatacağına eminim. Herhangi bir yonkounun Saka'yı pestil edeceğini de düşünmüyorum. Bu yüzden oy kullanmadım.
 
Kalbi teklemiş de olsa Beyazsakal gibi serinin zirve adamına diş geçirebilmiş biri Akainu. Seride şansı olmadığı ya da onu pestil edebilecek bir karakter yok.


Big Mom olayı ne bilmiyorum, ama Big Mom'ın önceki sayıda zayıfladığı es geçiliyor. Sanırım Çoppar durdurmuş kendisini. Merak ediyorum yeni sayıyı.
 
Aynı anda prometheus'u ıslatacak, ruhlara zarar verecek, zeus'u kontrol edecek güçlere sahip değilse ve BM yemek aramıyorsa akainu hala BM'yi alamaz. Şuan bile aralarındaki fark büyük.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık