Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Bence Beckman durdurduktan sonra sallamıyor açıkçası. Hatta amann hala dövüşmeye niyetin mi var dfalan iyor. Yani ben seni durdurmadım mı hala neyin peşindesin diye. Beckmann sadece kaptanın tavrı doğrultusunda anlık durduruyor. Güç kullanarak durdurma niyeti pek yok. Onun için pek aldırış etmiyor gitmesine sanki
@Smoker

Beckman gibi sağ kol seviyesinde bi adamı elbette görmezden gelemez ama demek istediğim şey Kizaru orda ellerini kaldırırken çokta ciddi olmadığı.Zaten "Oooo Beckman mı gelmiş" havası var adamda.
 
Madem amiraller bu kadar güçsüz, yonkolar neden KK olmuyor diyenler var. Şaka mısınız? Yonko lardan amiralleri takan kim? Birçok kişinin en güçsüz yonko gördüğü Bm bile durumu gayet iyi açıklıyor. Kusura bakmayın dostlar. Amiral ve Yonko arası gaaaayeeet açık ve net.

https://serimanga.com/manga/one-piece/847/16
https://serimanga.com/manga/one-piece/847/17
Lola'nın evlenmediği aile kimdi merak ediyorum. Diğer yonkouları aşacak gücü kim verebilir?
 
Benimde gorusum yonkoularin amirallerden ustun oldugu yonunde fakat mantıksız ben olsam filo amiralini yonkou seviyesi yapardim

Yonkou korsanligin zirvesi ise,filo amiralide denizcilerin zirvesi denk olsalar guzel olurdu.
 
Benimde gorusum yonkoularin amirallerden ustun oldugu yonunde fakat mantıksız ben olsam filo amiralini yonkou seviyesi yapardim

Yonkou korsanligin zirvesi ise,filo amiralide denizcilerin zirvesi denk olsalar guzel olurdu.
Bir yandan böyle düşünmekte haklısın ama şöyle bir şey var denizciler yani amiraller bir yonkoya karşı birleşebilir ama yonkolar amirallere karşı birleşemez.
 
Amiraller çok güçlüler ama Yonkouların seviyesi ayrı. Fazla zorlayamaz. En fazla yarım saat dayanır.

İki yonkou silah tokuşturduğu zaman gökyüzü 2'ye bölünüyor. whitebeard ace'i arkasına alınca adayı tek darbeyle ikiye bölüyor. Amiraller bu seviyeye yakın değil.

Gear 3'lü luffy ve jimbe bi anlığına da olsa amiral tutabilen adamlar. Gear 4 açsa luffy belki saatlerce dövüşür. Ama big mom'ı görünce çığlık atıp kaçıyor bu adamlar.
 
Konuyu tekrar hortlatan arkadaşın acaip bir Amiral aşkı var. Defelarca söylememize rağmen halen Beyazsakal'ı Akainu öldürdü diyip duruyor. Yahu yarım akıllı Weevil bile nereden öğrenmişse Beyazsakal'ın ölümüne Karasakal'ın yol açtığını biliyor, Akainu'yu değil Karasakal'ı öldüreceğim diyor. Bonney'de keza öyle diyordu Karasakal'ın peşine düştü. Ciddi ciddi sadece Akainu'ya pay çıkarıyor arkadaş, gelmiş konuyu Akainu zaten Beyazsakal'ı öldürdü diye hortlatıyor. İlgilenin arkadaşla ben daha fazla uğraşamayacağım.
Sen benim ağzımdan çıkmamış lafları ben demişim gibi yansıtıp Akainu'yu gömme derdindesin. Ben ne zaman direkt Akainu WB'yi öldürdü dedim ki? Manga'da da belli kimin öldürdüğü. Sadece bu ölümdeki en büyük payın Akainu'da olduğunu söyledim. Yukarıda da Akainu'ya Teach'ten fazla pay verenler var.
Galiba kullanıcı adımın yanında "Amiral=Dragon=Mihawk=Yonko" yazması seni rahatsız etti. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık