Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Orta Dünya Genel Başlığı

Dayanamadım tekrar okudum, siz de okuyun.


"Fingolfin, Noldor'un kesin yıkılışına, hanedanlarının tümünün onarılamaz yenilgisine baktı. Öfke ve acıyla dolarak ulu atı Rochallor'un üstüne atlayıp tek başına ilerledi. Kimse onu durduramazdı. Tozun ortasında bir rüzgâr gibi Dor-nu-Fauglith üzerinden geçti. Onu görenler şaşkınlık içinde Oromë’nin geldiğini düşünüp kaçıştı çünkü üzerinde şiddetli öfkenin büyük çılgınlığı vardı. Gözleri Valar gözleri gibi parıldıyordu. Tek başına Angband kapılarına geldi, borusunu üfledi ve pirinç kapılara şiddetli bir darbe indirerek teke tek bir dövüş için Morgoth'a meydan okudu. Kayalar Fingolfin'in borusunun keskin sesiyle çınlıyor, sesi Angband'ın derinlerine şiddetli ve açık bir şekilde ulaşıyor, Morgoth'a alçak ve esirlerin efendisi diye sesleniyordu. Bu yüzden Morgoth, yeraltındaki tahtından sessizce tırmanarak yukarıya çıktı. Ayaklarının sesi yeraltındaki gök gürlemesi gibiydi. Kara zırhlarla kaplanmış olarak öne çıkıp kralın önünde demir taçlı bir kule gibi durdu. Bu onun savaşlar boyunca kalesinin kapılarından son çıkısı olacaktı. Siyah ve armasız koca kalkanı bir fırtına bulutu gibi kralı gölgeledi.

Fingolfin gölgenin altında bir yıldız gibi parlıyordu. Zırhı gümüşle kaplanmış, mavi kalkanı kristallerle donatılmıştı. Buz gibi parıldayan kılıcı Ringil'i çekti. Sonra Morgoth, Ölüler Diyarı'nın Çekici, Grond'u hızla yukarıya kaldırıp bir yıldırım gibi aşağıya savurdu. Ama Fingolfin yana sıçradı. Grond toprakta içinden duman ve ateş fışkıran derin bir çukur açtı. Morgoth birçok kez ona şiddetli bir darbe indirmeye çalıştı ama Fingolfin her seferinde karanlık bir bulutun altındaki şimşekler gibi kenara sıçradı. Morgoth'u yedi yarayla yaraladı, Morgoth yedi kez keskin acı çığlıkları attı. Angband orduları dehşete düştü, çığlıklar Kuzey diyarlarında yankılandı.

Ama kral sonunda yoruldu ve Morgoth üzerine üç kez yüklendi. Üç kez dizlerinin üzerine çöktü ama üç kez de kırık kalkanı ve paralanmış miğferiyle tekrar ayağa kalktı. Etrafındaki toprağın tamamı yarılmış, çukurlar içinde kalmıştı. Tökezleyip geriye Morgoth'un ayaklarının önüne düştü. Morgoth sol ayağını boynunun üzerine bastırdı. Ağırlığı üzerine düşen bir tepe gibiydi Fingolfin için. Yine de Fingolfin son ve umutsuz bir darbe vurmak için Ringil'le ayağı yardı. Kapkara bir kan ve dumanlar fışkırıp Grond'un çukurlarını doldurdu.

Böylece öldü Fingolfin, Yüce Nordor kralı, eski Elf krallarının en gururlusu, en cesuru."
yeniden okumayı düşünüyodum güzel gaz oldu hocam sağ ol :good:
 
Yusuf yusuf gerçeği anca o.Alayı bir fingolfin etmiyor be gözümde.Turambar Turin alır birebirde Sauronu :D
Vallaha ben güce bakmıyorum Sauronun yaptığı uyanıklıklar hoşuma gidiyor herkesin yanına sokulmalar falan :D Yoksa tek gerçek Eru baba :p Şu koca evrende ne olursa olsun şaka maka favorim her zaman Gandalf olacak sanırım ne melkor ne fingolfin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık