Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy bu arcın başında "big mom'ı indirir" diyen herkes Luffy'i yonkou seviyesi görüyordu.

Buradan gidip direkt Kaido'yu indirebileceğini düşünenler de Luffy'i yonkou seviyesi görüyor.
Beklediğim cevabı alamadım. Aylar öncesindeki bir mevzudan bahsediyormuşsun meğersem. Kaldı bunu savunan kişiler de Bigmom'ın zehirle gücünün büyük bir kısmını kaybedeceğini ve aynı zamanda Luffy'nin yanında güçlü birilerinin olacağını söylüyorlardı. Senin düşündüğün tarzda bir tek kişiden bile Luffy tek başına Bigmom'ı yer diyeni görmedim.

Neyse, her hafta senden benzer laflar geldiği için sürekli forumda "Luffy yonkou seviyesidir." diyenleri gördüğünü sanıyordum. Yokmuş öyle bir şey demek ki. Sürekli "Luffy mi yonkou ehhehe dalga geçmeyin xd" demekten vazgeçsen iyi olacak bence. :)
 
Bro telefondan yazıyordum, ayrıntı vermeye üşendim. Demek istediğim Marco vs gibileri 8.8-8.9 hadi 9.0 olsun. Amiraller ise 9.2, 9.4 falandır. Üstü de yonkou işte bana göre.
9.0 ve 9.2 işte aynı seviye oluyor bence.Sen Marco'yu amiral ayarı görüyorsan ayrı konu tabii.Amiralin 9.2 olduğu yerde Marco dahil diğer sağ kollar en fazla 8 dir bence.Tabii herkesin yorumlama şekli farklıdır diyeyim.

Foruma daha önce sormuştum ufak çaplı bir tartışma çıkmıştı tekrar sorayım.Şimdi biri 3k diğeri 4k sertlikte iki kişi düşünün.3k sertliği olan adama 4k sertlikteki bir adam yumruk atıyor,4k sertliği olan adama da 5k sertlikteki bir adam yumruk atıyor.Sizce 4klık adamın 3klığa attığı mı daha çok hasar verir yoksa 5klık adamın 4klık adama attığı yumruk mu ?

Yani farka bakarsan iki yumruk arasında da sertlik farkı 1k.Ama oran olarak bakarsan biri kendi sertliğinin 1.33 katı sert bir yumruk yiyor diğeri kendi sertliğinin 1.25 katı sert bir yumruk yiyor.Bence oran önemlidir fakat fark aynı.İki yumrukta aynı olur diyen çok kişi var.Bu konuyla ilgili düşüncesi olan var mı ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık