Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Log Book

Oda'nın 25. logda Davul Adası arkının son sahnesine dair yaptığı yorum.


Soru: One Piece'de yer alan hangi karakter, hayal ettiğinden daha fazla vurucu sahneye sahip oldu?

Oda: Bir gün, Bir kitap okudum ve Drum Rock (Davul Kayası)'na ait bir fotoğraf buldum. Yanılmıyorsam, burası Kanada'da bir yer. Kaya havalı gözüktüğü için Davul Kayalıkları isimli dağa sahip olan Davul Adası isimli bir ada çizdim. Böylelikle Chopper arkı başladı. Chopper arkı, Chopper'ın detaylı tasarımı tamamlanmadan başladı. Bu tür durumlarda ne çizmek istersem onu çizmem gerektiğini aklımda bulunduruyordum, "Kar güzeldir", "Karnı açık yaşlı bir kadın karakter tasarladım!

Herneyse, Davul Adası arkını sonlandırma konusunda sıkıntı çektiğim sıralarda çevre kirliliğine dair bir kitap buldum. Kitaba göre, başı şehirlere fabrikalardan yayılan toz sebebiyle sarı kar yağıyormuş. "Ah, kar bazı durumlarda renklendirilebilir demek ki." Davul Kayalıklarına pembe kar düşseydi, kiraz çiçeği(sakura) ağacı havası verirdi." diye düşündüm. Dur biraz... Dr. Kureha, kiraz çiçeği tişörtü giyiyor. Bir dakika... Chopper'ın toynağının şekli kiraz çiçeğini andırıyor. Bir saniye... Bu kiraz çiçekleri sayesinde arkın sonunu getirebileceğim anlamına mı geliyor??

Özetle, Davul Adası arkının son sahnesi tamamen şans eseri tasarlandı. O "dağ" beklediğimden çok daha vurucu bir sahnede rol oynadı. Dağı belirli bir şekilde çizmem oldukça şanslı bir durumdu. Manga çizmek inanılmaz bir şey!! - Eiichiro Oda

 
Çeviri için tşkler @amaneden .Bu adamda acayip bi hayalgücü var gerçekten. Esinlendiği çoğu şeyde kitaplardan sanırım. Acaba E.Oda'nın okuduğu kitaplar hakkında bir bilgi falan varmı, SBS'lerde böle bi bilgi varmı acaba?
 
26. Log hakkında Oda'nın yorumu. Hancock ve Shirahoshi hakkında bir şeyler diyor. Konu güzel kadınlar sanırım. Biri çevirmezse müsait olunca çeviririm.

 
Umarım çevirmen notunda da değinildiği gibi Oda son cümlesinde Hancock'u yakın zamanda göreceğimize işaret etmiştir. Shirahoshi zaten Reverie'de gözükecek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık