Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kaido'yu Kim Yenebilir?

Aşağıdakilerden hangisi/hangileri Kaido'yu yenebilir?

  • Gol D. Roger

    Kullanılan: 191 87.6%
  • Whitebeard

    Kullanılan: 172 78.9%
  • Monkey D. Garp

    Kullanılan: 121 55.5%
  • Monkey D. Dragon

    Kullanılan: 86 39.4%
  • Charlotte Linlin

    Kullanılan: 53 24.3%
  • Marshall D. Teach

    Kullanılan: 63 28.9%
  • Shanks

    Kullanılan: 97 44.5%
  • Akainu

    Kullanılan: 22 10.1%
  • Mihawk

    Kullanılan: 11 5.0%

  • Kullanılan toplam oy
    218
Kaido teke tek yenilgi de almıştır 2 vs 1, 3 vs. 1 de. Ben de bunu diyorum. Bir de yaşı kendisinden küçük olanlara yenilmemiştir diyorum. Eğer teke tekse. Çünkü Kaido 30 yaşında olsa Shanks 20 yaşında olacak. Dragon 23 yaşında olacak atıyorum. Böyle potansiyeli birbirine denk karakterler arasında bu kadar yaş farkı varsa büyük olan küçük olana yenilmez. Söyle örnek vereyim. Diyelim ki 4 yonkou potansiyeli olan karakter var; Zoro, Kid, Luffy, Coby.

Zoro 35 yaşında iken 25 yaşındaki Kid'e yenilmez. Çünkü 35 yaşındaki Zoro'nun gücü oturmuş ama 25 yaşındaki Kid'in oturmamıştır. Kaido da gücü oturmadığı bir zamanda gücü oturmuş ve kendinden büyük olan karakterlere yenilmiş olabilir.

Anlatabildim mi bilmiyorum.
Ben farklı bir şey mi söyledim hatırlamıyorum. Garp, Roger, Whitebeard ve Linlin konusunda dediklerin doğru zaten. Shanks ın şansının sadece Mf ye gelirken (Mangada yolda karşılaştıkları söylendiği için koydum) olduğuğunu düşünüyorum en azından şu an. Dragon ve Teach yeşillik.
 
Hayır öyle demiyorum :) Wb üstün olsaydı mangaka Roger için denk dövüştüler demezdi zaten. Diyorum ki Garp Roger'ı öldürecek kadar güçlüyse Roger öldükten sonra ünvanı o almalıydı diyorum. Almadığını göre Wb Garp'tan daha güçlü anlamı çıkıyor.
Yani, bana da öyle geliyor ama aralarında çok az fark vardır bunların. Ya da pek sanmıyorum ama korsanlar hakkında ki ifadelerdir bunlar ki umarım öyle olur. Goressei falan var en azından biri WB ye yakın güçte çıksa güzel olurdu. Son savaşa kadar ecelleriyle ölmezlerse onları da dövüşürken görsek iyi olurdu : -)
 
Kid zaten yenecekti Kaido'yu. Sırf luffy bir şekilde (ittifak, teke tek vs.) yenip kahraman olsun diye Apoo'ya ihanet ettirip Kid'i aradan çıkarttırdı şimdilik Oda.

Kid haricinde handikapsız Dof, tam güç, gözü açılmış Zoro ve Mihawk direk yenebilecek isimler olabilir.

Sonuç: Yaşayanlar içinde birebirde kimse yenemez Kaido'yu. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık