Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Star Wars Serisi (1977-)

Sevdiğiniz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    144
Seri cok kült eserdir izkenmesi oneririm gerçi 4.5.6 flimler cok eski olduğu için onlardan tam bişey anlayabilrisinsiniz.İlk once bu fragmana gelirsek eski havasından eser yok kız desen robot gbi ayrıyeten sürekli aynı seyi pişirip önümüze suncakmış gibi hissediyorum.Clone şavaslarının animesi olsun çok iyiydi.Disney Star wars haklarının aldıktan sonra hayranlar sadece star wars hakkında flim ve ya animasyon izlemek için izliyorlar yeni iyi bir yapım oluşturulmucak gibi duruyor bunlar benim düşüncem.
 
Genişletilmiş evren Star Wars'un en sevilen yanıydı bana göre, Sen gidip canonlıktan çıkarırsan koca 20-30 yıllık genişletilmiş evren kitaplarını hard core fanlarda sırtını dönmese de kafasını çevirir. Lotr'dan örnek vermek gerekirse star wars filmlerini yüzüklerin efendisi kitap üçlemesi farzedelim, Genişletilmiş evren ise Silmarillion hatta fazlası gibi birşey oluyor. Adamlar bunu yoketti.....
 
Az önce sinemadan geldim öncelikle imkanınız varsa İMAX izleyin ilk 20 25 dk bildiginiz savaşın ortasında izliyonuz çok güzel ve özenerek yapmışlar.

Filme gelirsek tam tamına orta düzeyde bir film olmuş ne kötü dersin dene cok iyi dersin bazı yerler ya bukadar kolay olmasaydı veya yuh abi buda fazla ütopik olmuş dediğim birkaç yer oldu ama fazla değil.

Çok ama çok güzeldi be dediğiniz bir süpriz var. Vs'ler çok kaliteliydi izlerken baya gaza geldim.

Son olarak görsel şölen var kalite 10'dan başlıyo ve 9'a inmiyo desem abartmam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık