Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Aramaki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 245 60.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 160 39.5%

  • Kullanılan toplam oy
    405
İncil'de geçen Mahşerin 4 atlısı hikayesinde Horseman War, Death, Pestilence ve Famine isimli dört apokaliptik güçte biniciden bahsediliyor. Famine Kıtlık anlamına geliyor, Pestilence ise salgın hastalık. War savaş, death ise ölüm onları zaten herkes biliyordur. Oda Jack i karşımıza "Kıtlık" ön adı ile çıkardığı için ben veba, salgın hastalık timsali birinin yine ölüm ve savaş ön isimleriyle beraber Kaidonun diğer baş adamlarından olacağını düşünüyorum. Yani Mahşerin dört atlısının ön isimleri Kaidonun adamlarına lakap olarak dağıtılacak ve Kaidonun Jack ile birlikte dört has adamı olacak da diyebilirim. Hem yeşil rengin, adaleti temsil eden sözde one piece evreninin barış yanlısı askeri birliği olan denizciler içerisinde kötü yanıyla değilde dinlendirici sakinleştirici doğa çağrıştıran tarafıyla kullanılması daha makul gibi geliyor.

Amiral için sabırsızlanıyorum, benimde genel görüşlerim @Shakky ninkiler ile bağdaşıyor. En büyük temennim bu amiralin genç olması. Fujinin bilge karakterine de bayılmıştım ben. Her amiralin ali kıran baş kesen değilde bu adam gibi hareket etmesini isterim aslında ama belki birden fazla böyle karakter sıkabilir. Bakalım görücez.
Bunun tipte Toshiro Mifune olacak bence at fava bekle. Eli, kolu durmayan çılgın bir tip olacak. Wano da gözükür. Samuray artı meyve kullanıcısı olacağını düşünüyorum. Gözükünce editlerim.
 
isim benzerliğinden şimdilik aklıma bu geliyor.


Mutlak adalet yanlısı çıkmasını bekliyoruz. Zira son savaş öncesi denizcilerde böyle adamlar olsun ki iş renklensin.
 
Ya üçleme yapıcak

Fuji-Paramecia
Kizaru- Logia
Ryo- Zoan

Ya da amirallerin hepsinin bir ortak noktası var. Meyveleri sayesinde geniş alan saldırıları yapabiliyorlar.

Akainu'da Ryusei, Kuzan'da İce Time, Kizaru'da Yasakani, Fuji'de Gravity filan. Greenbull namına bakıncada direk Zoan yerine gene alan hakimiyeti içeren radyasyon çıkabilir diye düşünüyorum. Görücez bakalım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık