Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dragon Ball Super Anime Tartışma

Az önce geçen bölümün tekrarını izledimde kafama bir şey takıldı. Uçmak yasak değil miydi? Daha doğrusu arenada uçulmuyordu. Hit ve Califfa, dumanlara girerken uçuyorlardı gibi geldi.
Yanlış hatırlıyorsam düzelt sanki turnuva başlamadan Goku uçmaya çalışmıtı da başaramamıştı.O arena içerisinde uçmak isteye bağlı olmaksızın yasak bildiğim kadarıyla.Büyük ihtimalle sıçramışlardır.

Bölüme gelicek olursak No:17 ve 18 şov yapıyor resmen.

Pride Tooper'dan da 5 kişinin birden düşmesi çok güzel oldu.Bi daha o tiplere katlanmak zor olabilirdi.

Muten Roshi her bölümde bize yeni bir şeyler gösteriyor.Gelişimi çok iyi .Herkes ilk elenen o olur diyordu ama milleti paket edip duruyor.

Goku ise yine patates olmaya devam ediyor.Arkadaş tamam gücünü saklayacaksın da bu şekilde hiç bir şey yapmazsan tonla hasar ve yorgunluk biniyor.Ya adama savaşalım mı diyeceğine direk dal yada Jiren ve Tappo gibi ortaklıktan kaybolup biraz vücudu dinlendir.Elbette bu Goku'ya göre bir şey değil ama çok fena geri tepecek bu gidişle.

Gelecek bölüm de büyük ihtimalla 2. evrenin patates olduğunu görücez.İnşallah 1 bölümden fazla sürmez .Çünkü bana bayağı gereksiz gibi geldiler.
 
Şu pride toopersı da gören adam sanır. Toppo gokuya kahpece arkadan saldırır, Gokuya 1v5 adam gönderir. Adamlarda adalet, gurur diye gezer.

Frieza adamsın.
Roshi mızmızlanıp durman sana yakışmıyor. o son gözetleyen kızı sen elersin ero techniclerinle.
Şu diğer evrenin saiyanlarını bir daha görmezsek mutlu olacağım. Hit, Jiren gibi adamları görmek istiyorum.
 
Normalde Dragon Ball çok sevmem fakat Super serisinde Battle Royal mantığı olacağı için takip etmeye başladım haftalık izliyorum ve turnuva bölümleri ile harika gidiyor bence. Bu bölüme gelirsek artık goku kaç bölümdür bir kurtul şu kum torbası olmaktan gelen vuruyor giden vuruyor arkadaş. Şu gohanında bi adam akıllı artık savaşçı ruhunu görsek şov yapsa sevineceğim vegeta ne yapıyor nerelerde belli değil takımda en ümitli olduğum frieza var onuda boş yere harcayacaklar gibi.
 
Bu yılın başlarında aşağıdaki poster yayınlandıktan sonra, Goku'nun yeni bir dönüşüm geçireceğine dair söylentiler dolaşıyordu. V Jump'ta yeni dönüşümünün bir görseli yayımlanmış.

Poster:

Yeni dönüşüm:
 
Mod arttıracağına teknik arttırsın.

Kamehameha
Işınlanma
Kaioken

1-2 tane daha bir şeyleri var gerisi standart teknikler. Anime tarihinin en büyük dövüşçüsünü de ele güne madara etmesinler. Bu adamın ss modu şu arenadaki şimdiye kadar karşılaştığı herkesi almalıydı.
 
Goku kazansa ejder toplarından evrenlerin geri gelmesini dileyebilir mi acaba? Olayı bu şekilde bağlayacaklar gibi...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık