Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Çok erken bitti.Gurme world, krallar falan çok çabuk ve acele işlendi.Sağlam animeyi sağlam mangaya tercih ederim fakat bir seri daha toei elinde harcandı :) İleride yeniden yapılmasını umut ediyorum animesinin.
 
Aslında Midoranın şeytanı serideki en güçlü şeytanlarda başı çekenlerden biriydi. Midora sonsuz iştahını şeytanından alıyordu. Hatta İçiryu vssi bittiğinde Içiryu sonunda ortaya çıktı derken Midora şeytanı için onun esiri oldum diyordu. Ve nihayetinde Midora 500 yılda dünyadaki Acacianın menüsü dahil sonsuz sayıda malzemeyi yemesine karşın bu şeytan Neo gibi konağından dışarı çıkamamıştı. Bu da bu şeytanın Beyaz ayarında olmasa da acayip güçlu olduğunu gösteriyor. :D

Bu açıdan Midoranın tek başına savaşmadığı ortada, Midora pek çok kere şeytanından yardım aldı, Acacia dünyayı tokatlayacaği esnada lazer yağmuruna tutmuştu ortalığı. Öncesinde Joaya karşı ve İçiryu dövüşü sonrasında dünyayı yıkarken de şeytanını kullandı.

Burada Jumpın azizliğine uğradı mangaka ve seriyi alelacele bitireyim derken atladığı hadiselerden biri oldu bu seytan da. :D Bu şeytana bir isim bile koymadı, Neo veya slime gibi bir hikaye yazmadı ya da 4 KK nın seytanlarını övdüğü gibi geçmişte gezegen yönetiyordu gibi şeyler söylemedi. O yüzden altı boş kaldı biraz maalesef. :D
Midaronın teknikleri kopyalaması daha iyi işlenebilirdi. 8 kraldan bir kaç teknik kullansa daha iyi olurdu. Acaiadan ve jiroudan da teknik alsa tadından yenmezdi:)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık