Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Oyun Silahı

Kavgaya Hangisi ile Gidilir?

  • Tau Cannon

    Kullanılan: 20 35.1%
  • Gluon Gun

    Kullanılan: 22 38.6%
  • Dark Energy Field Manipulator

    Kullanılan: 4 7.0%
  • Dark Matter Gun

    Kullanılan: 1 1.8%
  • BFG 9000

    Kullanılan: 1 1.8%
  • Fat Man

    Kullanılan: 7 12.3%
  • Diğer

    Kullanılan: 2 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    57
Bu gereksiz anketimizde FPS oyunlarında yer alan ve görece diğer silahlardan daha güçlü olan silahları ele alacağız. Ankettekilerden daha güçlü veya daha çok sevdiğiniz silahlar muhakkak vardır, ama ben bildiklerimi yazacağım.

Tau Cannon



Tau Cannon ya da deneysel adı olan XVL1456 olan bu silah, Half-Life isimli oyun serisinde yer alır. Deneysel bir silahtır. Zayıflatılmış Uranyum ile çalışır. Seri atış yapabilir. Şarj edildikten sonra ateşlenirse etkisi çok yıkıcı olur. Önüne gelen her şeyi deler geçer.


Gluon Gun



Gluon Gun ya da Quantum Destabilizer olarak bilinen bu silah da Half-Life isimli oyun serisinde yer alır. Tau Cannon gibi bu da Zayıflatılmış Uranyum ile çalışır. Ateşlendiği zaman sürekli bir enerji dalgası gönderir. Dalganın isabet ettiği hedefler buharlaşır.


Dark Energy Field Manipulator



Half-Life 2'da yer alan bu sevimli arkadaşımız aslında Gravity Gun ya da Zero Point Energy Field Manipulator olarak bilinen silahın yüksek derecede şarj olmuş halidir. Önüne gelen her şeyi kendine çeker. Çekim dalgasına kapılan düşmanlar anında ölür.


Dark Matter Gun



Dark Matter Gun, Quake 4 isimli oyunda yer alır. Kara Madde Çekirdeği adı verilen çekirdek ile çalışır. Ateşlendiği zaman küçük bir karadelik oluşturur ve yoluna çıkan her şeyi içine çeker. Çekim etkisi bittikten sonra ise patlar.


BFG 9000



BFG (Big Fucking Gun) 9000, Doom isimli oyunda yer alır. Gümüş Enerji adı verilen iyonize plazma ile çalışır. Ateşlendiği zaman yeşil bir plazma dalgası gönderir. İsabet alan hedefler buharlaşır.


Fat Man




Fat Man, Fallout isimli oyun serisinde yer alan bir silahtır. Normal bazuka füzesi yerine, nükleer başlık ile çalışır. Yani minyatür bir atom bombasıdır. Ateşlendikten sonra roketin düştüğü yerde mini bir nükleer patlama meydana gelir. Etkileri fazlasıyla yıkıcıdır.


Daha çılgın ve güçlü oyun silahları da vardır elbet, ama ben bunları uygun gördüm.
 
Foruma bir Half Life konusu lazım var mı bilmiyorum ama.
Kapıları kapatana elektriği kullanana küfür ederdik :D Crossbowu alıp merdivenlere giden kekleri indiren kesimdenim.
Böcekleri yollarken "Niahahahaha" diye gülmüşlüğümde vardır.
 
Son düzenleme:
Gluon gun namı diğer ''elektrikli silah''. Öyle ki bi ara oyunda 2 kuralımız vardı. Biri bombayı kurmak diğeri de bu silahı almak
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık