Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kaidou

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 259 59.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 179 40.9%

  • Kullanılan toplam oy
    438
E.oda böyle karakter tanıtmayı çok sever. Zamanında lucci de yenilmez gösteriliyordu. Bazı şeyleri imkansız göstermeyi çok sever sonra bir olaya imkansız dememizi bekliyor sonra imkansız dediğimiz herşeyi mümkün kılıyor hep aynı taktik. Kaido da aynısı olacak oha lan bu nasıl yenilecek imkansız felan filan derken ahanda kaido yerde.
Lucci ile farkı, Lucci'ye dünyanın en güçlü canlısı demedi narrator. Kaido, Zou gibi bir yaratığın olduğu evrende dünyanın en güçlü canlısı. Bir anda yerde olacağını sanmıyorum.
 
Koca Ana da yaptığı gibi bin türlü kurgu, handikap sokacak işin içine, anca böyle yenilebilirdi dedirtecek okucu'ya.

Artık Doflamingo'nun dediği ulusal hazine mi olur, Law'ın gücü mü olur. Ne çıkarsa bir şekilde Kaido'yu nötrleyecekler bizde tamam diyecez.

O yüzden kafa kafa'ya bir dövüş olmuş Lucci vs'si ile kıyaslamak yersiz.
 
@Kuzuri ye katilmakla birlikte + olarak Kaido'nun luffy'i yakalayacagini ve hic bir sey yapmayacagini (yani nedense luffy elindeyken zarar vermeyecek) daha sonra da luffy birisinin YARDIMIYLA o kafesten kurtulup bir sekilde Kaido'yu indirecegini soyleyebilirim
Bkz: buggy, croco, cc, big mom...
 
Eh be dostlar neden ana karakterle kıyaslarsınız ki şöyle karakterleri? Ne bileyim Shanks vs Kaido deyin veya Kaido vs WB falan deyin. One Piece serisinde herkes bir gün Luffy'lerin elinden geçecek siz hala ne diyorsunuz :hhh:
 
İçip dünyaya salladın ya reis, o an gönlümü fethettin. Dof gittikten sonra, kötü taraf çok tatmin etmiyor. Gel de dermanımız ol.

Diğer yandan bu 'şey'i, nasıl indirecek bizim taraf ve içimize sinecek mi, gerçekten merak ediyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık