Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu garpa adam değildir diyenler benin gozunde itachiye hain adam değil diye atıp tutanlardan farklı değil
 
Bence garp adamdir. Mf savasindaki durum ise, insanlar cok sevdikleri bir seyi kaybedeceklerini dusunmezler kaybedene kadar. Garp in durumda bu bence wb nin ace i kurtaracagini dusunuyodu, ace in olmeyecegini dusunuyodu. Yillardir emek verdigi kahraman diye anildigi yere butun denizcilerin ve canli yayin yapilan bir yerde ihanet edemedi ama genede ace in olumu olaylari kavramasini sagladi ve kaybetmenin acisiyla akanuiye saldirdi. Buyuk ihtimal ile savasin sonunda en cok cani yanan ikinci kisiydi hatta belki en cok cani yanan.
 
One Piece'teki aile bağları bir kere farklı zaten. Ace çoktan kendi yolunu çizmiş. Kurtarma mecburiyeti ya da bir sorumluluğu yok. Bu bir yana Oda o sahneleri mükemmel bir şekilde çizdi zaten. Gerisi çekememezlik.
 

Kuzuri

Garp tam bir hak adalet adami hayatini denizcilige adamis birisidir. Ace yakalandi ve adil bir sekilde ölmesini istedi yani idam edilerek. Fakat işler bir anda degisti akainu öldürdü ace i ve garpin kafasi atti tabi o anda.
 
Yoruldum ben elemanı yazmaktan, zaten içinde bulunduğu olayları anlatırken hafif bir tiksinme alıyor beni, Ramazanın ilk günü fazla yemenin ağırlığı da var tabi, Yani hiç o topa girmeyi düşünmüyorum.
Nasıl bu kadar hard fan ya da anti fan olabiliyorsunuz anlayamıyorum. Ayrıyeten WB fanı olmak nedir abi? Hiçbir zaman anlayamadım bu fanlığının nereden geldiğini. :( Şu foruma üye olduğumdan beri merak etmişimdir ve ilk defa dile getiriyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık