Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni
Mahir, seride gemi konuşuyor, her şeyin bir özü olduğundan bahsediliyor. Deniz Kralları konuşuyor, aslanlarla, börtü böcekle iletişim kuruluyor. Bence zorlama.
Bence zorlasın eğlenceli oluyor.
Adamın şu seriye verdiği emeğin; 10 da 1'ini ben vermiyorum. Helal olsun:)

Birde bazen arkadaşın yorumlarını okuyorum ve tepkim bu:D Neyse öyle yada böyle siteye renk katıyor
 
Konuda güncelleme yaptım, Busoshoku Haki ve Kenbunshoku Haki'nin zayıf ve yetersiz kaldığı örnekleri de ekledim, Mangaka birçok sefer Haki'nin tek başına bir işe yaramayacağını göstermiş adeta, Haki kadar hız, fiziksel kuvvet, teknik gibi etkenlerde çok önemli.

Ayrıca Teach, neden Yami Yami no Mi'yi aramış bu da ortaya çıkıyor, Busoshoku Haki'den çok daha etkili bir güç, ben Teach'in Busoshoku kullandığını ama buna rağmen Yami Yami'yi istediğini düşünüyorum.
 
Burada kara pantere yapıştırıyor Luffy, sonra ne mi oluyor dersin?
"He didn't use haki"
Gördüğümüz kadarı ile haki farkedilen bir şey değildi, peki nereden biliyorlardı haki kullanmadığını?
Dediğime geliyoruz :D
Pantere bakarak söylüyorlar. Belki de yumruğun yendiği yere bakarak anlıyorlardır. Gizli ilimler bunlar cadı işi, cin işi, herkes anlayamıyor demek ki.
 
@Master of Puppets

Peki Pekoms Caribou'ya vurduğu zaman koka görememiş olmamızın sebebini neye bağlıyorsun..?

Koka kullanmamış olması.
Hmm, sen "haki kullanan herkes aslında koka kullanıyordu ama biz göremiyorduk" demiyor musun yani..?

Hayır, öyle demiyorum :D Haki kullanmayan kişinin hiçbir şeyden haberi yoktu diyorum. Biz de Luffy'nin bakış açısıyla izlediğimiz için gösterilmiyordu. Luffy arenada pantere vururken Brute Strength olduğunu bütün ahali anlamıştı, beklentileri kokaydı.
Ama, koka kullanmadan Pekoms'un yaptığı gibi de vurmuş olabilirdi, öyle vursa anlayamayacaklar mıydı.? yada anlıyorlarsa nasıl anlıyorlar diyorsun.?

Aynen öyle diyorum. Üst düzey yöneticiler değil bunu diyenler, seyircilerin hepsi diyor :D
Hangisini diyon la, evet mi hayır mı iki seçenek var orda :D.?

Anlamayacaklardı diyorum, anlasalar bile nasıl anlayacaklar diyorum :D
Peki son soru; haki kullanamayan kişiler koka yapıldığı zaman görüyor mu, görmüyor mu sence.?

Şimdi sen diyorsun ki, "koka'yı sadece haki'nin farkında olan insanlar görebiliyor ama pekoms'un durumu gibi durumları onlarda göremiyor", doğru mu.?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben sana görüş bildirme mi diyorum çocuk ? Git ilk önce algı sorununu çöz ondan sonra mesaj yaz bana; günaha sokma adamı.

Benim mesajlarıma boş demeden önce konu içerisinde verdiğin saçma sapan örnekleri tekrar gözden geçir. Örneklerinin %90'ı fiyasko ! Gitmiş serinin en poktan, en saçma vs. sinden Enel'i örnek vermiş, kenbuns. haki zayıflığı diye argüman yaratmış bir de üstüne verdiği örnek doğruymuş gibi aksini iddia edenlerin mesajlarına boş diyor. Trajikomiksin. Daha da yazmam. Bir şeyleri öğren de gel.
Bi şeyler öğret abi bize nolur
 
Pantere bakarak söylüyorlar. Belki de yumruğun yendiği yere bakarak anlıyorlardır. Gizli ilimler bunlar cadı işi, cin işi, herkes anlayamıyor demek ki.
Hakinin ne olduğunu bilmeyen birisi Haki kullanmadı. diyebilir mi yahu, nasıl bir mantık bu, Kuja Kabilesinden olup da hakinin ne olduğunu bilmeyen mi var. :) Luffy orada bariz şekilde fiziksel güç şov yapıyor. Haki kullandığı falan yok, kullansa kullandı derlerdi zaten. :)
 
Evet,öyle de diyebilirsin. Anlamak için 1. elden dayak yemen lazım sanırım :D
Bak burada kokanın ilk görüldüğü yer, mantrasına vurgu var fakat Koka'ya yok. Hatta hiçbir yerde belirtilmemiş haki bilmez yararsızlar tarafından.
H. haki yiyip farkında olmayan basiretsizler gibi yani.
Tamamdır, senin bakış açını anladım, ama senin yaptığın bu açıklamaya uymayan bir kısım var, Luffy px'i teklerken koka kullanmıyor ama Sentoumaru Luffy'nin haki kullandığını anlıyor, o yüzden koka olsun yada olasın haki'yi fark edebilen biri kullanıldığı zaman bunu bir şekilde anlıyor olmalı..
 
Tamamdır, senin bakış açını anladım, ama senin yaptığın bu açıklamaya uymayan bir kısım var, Luffy px'i teklerken koka kullanmıyor ama Sentoumaru Luffy'nin haki kullandığını anlıyor, o yüzden koka olsun yada olasın haki'yi fark edebilen biri kullanıldığı zaman bunu bir şekilde anlıyor olmalı..
Orada sadece vuruştan değil de Px'in saldırılarını atlatması ve ardından tek hamlede Px'i indirmesinden de haki kullandığını anlamış olabilir.
 
Önceki sahneye gel dikkat et "yavaş gel" :|
Tam anlamadım ama k.haki vurgusu diyorsan, değil,

http://www.mangareader.net/103-58198-13/one-piece/chapter-601.html

"Haki reinforcement (takviyesi)" diyor, b.haki ile ilgili konuşuyor demek ki..

Mangareader adamı yanıltır, Stream'e bak.
Orada "Haki donanımı var" diyor.
Ee tamam işte, donanım deyince b.haki gelir akla..

Senin aklına o geliyor. :D Spesifik bir şey belirtmiyor dikkat edersen. B. haki derse B. haki der, koka derse koka der. Direkt Haki diyor.
Ayrıca, ben saldırılarda kullanıp kullanmadığı farkedemez dedim, haki kullanıp kullanamadığını değil. Mantrası olan insanların başkalarının gücünü sezebildiğini biliyoruz.
Tamam, şimdilik ateşkesi kabul ediyorum :D, manga kurcalamaktan ciğerim soldu :(..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık