Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Dragon ve Devrim Ordusu Beklentiyi Karşılayacak Kadar Güçlü müdür?

Fikir ile olabilir ancak karşılarındaki Dünya Hükümeti güç kullanıyor haliyle bunlara karşı koyabilmeleri için onlarında güçlü olmaları gerekir, yoksa istedikleri kadar fikir üretsinler, Dünya Hükümeti güç kullanarak yine istediği şekilde yönetmeye devam eder. Devrim için silahlı kuvvetler çok önemli, o sebeple bir sürü silah zulalamışlar Baltigo'ya, sabah akşam tatbikat yapıyorlar, adamların belli başlı bir ordusu var.
Yukarıda belirttim.Kalbur üstü adalara pek güç bırakmıyorlar.Mesela.Alabasta da savaş var ama Hina Smoker falan var orada.Amiral ise Crocoyu almaya gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam.Alabasta öyle küçük bir krallıkta değildi.
 
Garanti yonkou ne yahu, seride bu yonkou bolluğu nereden geliyor? Dragon ortalama Fuji seviyesidir, işte öğrencisi de Sabo. 20 tane de İvankov dan biraz güçsüz 1-2 tane ona yakın adamı vardır. Teach hiçbir yonkounun merkezini basamaz. Görünmez denge diye bir şey vardır. Yonkou bu sana karşı koymayı kafasına koyarsa, büyük zarar verir. Yeneceğini bilsen de 2 silah için ölümüne kavgaya kimse girmez.

Sabo direkt Shiryu'yu tutsa, Dragon ve Teach kalıyor. Teach ve Dragon vs atarken Burges mi zarar verecek Dragon'a? Adada başka devrimci ve silah avantajını saymıyorum bile. Her türlü avantaja sahipler. O adada Akainu ve Aokiji olsa biraz da denizci falan işte, oraya Teach giremezdi. Girerse kaçmayacak ciddi biri var diye giremezdi. Gücü yetmediği için değil, kazansa bile kaybedeceğinden giremezdi. Dragon da anlaşılan Akainu kadar bile caydırıcılık yok.

Teach gelince ben kin gütmüyorum deyip gitmiştir.
Dragon'un amiral seviyesi çıkması %1 ihtimal benim gözümde. Bu adam %99 yonkou kapasitesinde çıkacak. Yahu devrimcilerin lideri bu adam. Tanıtıldığında korsanlardan bile farklı kulvara konuldu, çünkü korsanlar gibi niyetleri evrilebilen bir oluşum değil. Direkt hükümete karşı bir oluşum. Üstüne yıllarca gizlenebilmiş, planlarını işleyebilmişler. Dünyanın en fazla aranan adamının liderliğini yaptığı, çeşit çeşit ülkelerde temsilcilerinin olduğu bir oluşum. Buram buram veriyor yonkou havasını bana göre.

Teach kim bilir hangi niyetle adaya saldırıyor. Üstüne Dragon oradan ne için gittiği belirsiz. Orada olsalardı ne olacağı belirsiz. Bayağı bir şekilde senaryoya göre tasarlanmış bir olay. Orada olması istenen de olmuş olan da henüz bilinmiyor. Üstelik Teach'in karargahın boş olduğunu önceden öğrenmiş olması bile ihtimal dahilinde. Ortada Aokiji - Teach - Dragon üzerine teoriler dönüyor. Bunların hepsi bilinçli yapılan eylemler olabilir, ki Teach gibi her adımını önceden hesaplamış etmiş bir adamdan bahsediyoruz. Neticede Burgess denen adam sayesinde buluyorlar adayı. Olayın perde arkası komplike olmaya müsait.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık