Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Shokugeki No Soma

Adamın biri ermişlerden, velilerden olmak istemiş. Gitmiş şeyhinin yanına 40 sene eğitim görmüş, kitap okumuş falan. Sonra şeyhi demiş; ''Sana ne kazandırdı bu 40 yıllık eğitim?'' diye. O da demiş ki ''artık ıslanmadan nehrin üzerinden karşıya kadar geçebiliyorum yürüyerek''. Şeyhi de ''Bi adamın iki kürek ve bi kayıkla 5 dkda yapacağı iş için 40 yılını boşa heba etmişsin'' demiş. Kıssadan hisseyi sizlere bırakıyorum.
Her yere çekilir artık. :D
 
Okurken acayip sıkıldım bu bölümde. Tek hoşuma giden yer Soma'nın trollediği sahneydi, onun dışında zayıf bir bölümdü bence.
 
http://readms.net/r/shokugeki_no_souma/209/4147/1
Isshiki efsaneydi bu bölüm. Gin'in hamamda Soumaya söylediklerinden sonra zaten bekliyordum bi şeyler ama herif cidden başka bi şey çıktı. Sanırım yedincilik falan da hikaye. Adam yeter işte deyip boş vermiş olabilir.
Rindou ve Alice tek sahne de olsa tatlı çizilmiş yine.
 
Son düzenleme:
@Wataame Daisuki Rindou ne kadar tatlı öyle ya.



İshiki ezecek gibi duruyor. Adamın eli görünmez oldu ya.:D
Herifin muhabbetlere zaten hastaydım bu bölümle hepten gönlümü aldı. Issshiki hakkaten bi başka Saiba olma karizmasına sahip. Tabi o kadar abartı bi şey olmadı ama göründüğünden epey fazlası var adamda. Alice ise daha tanımamış haliyle anlamadı muhabbetleri. Fransız kaldı yine. :)
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık