Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Koca Ana Teorisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheCrux

mantıklı bir teori belki kendisinide mutasyona ugratıp bireysel savaşa girebiliyordur buda sengoku tarzı
 
Big Mom'un adamını yediğine dair bir kesinlik yok. Bizler o bölümlerde sadece konuşmaları okuduğumuz için adamını yediğini düşündük. Çoğu kişinin aklındada öyle kaldı. Fakat Tüm Kek Adasında gördükki BM yemeklere de ruh verebiliyormuş.

ve tabi ruh verip sonradan yediği şeylerin hepsi "yi beni" filan demiyor. Big Mom'u ilk görüğümüz zamanlarda yediği şey yenilmekten pek bi rahatsızdı. Bu aşağıdaki resimdede sağ üstte iki farklı arkadaşta yenilmekten korkuyor.
Kısacası biz en başlarda BM'yi yamyam, adamını yiyen biri sanıyorduk çünkü yeteneğiyle yemeklere ruh verip konuşmasını sağlayabildiğini bilmiyorduk. O orada büyük ihtimalle konuşan yemeklerden birini yedi.
 
Ne kısmetse dün gece Big Mam rüyama girdi. Düşünüldüğü kadar da çirkin görünmüyordu. Biraz daha iyi görünüşü vardı. Galiba bu karı, yemek yerken çirkinnleşiyor.
Bizim Luffy ile savaşmış ve yenilmiş. Savaş olayıyla ilgili hiçbirşey görmedim. Sonrasında Big Mam'ı yaşlı bir kadının yanında ilk kez gördüm. Bu yaşlı kadın aynı, "Şemşiye ister misiniz?" diyen yaşlı kardın gibiydi ama biraz daha uzun gibi geldi bana.
Yaşlı Kadın: Luffy' e yenildin" dedi (yenildiğini ilk defan burada duydum).
Big Mam: O yenilgide başka sebeplerim vardı (Big Mam' ın zayıf olduğu özel günleri varmış. Belli zamanlarda gücünün az olduğunu söylüyor. Bu savaşta o zaman denk gelmiş. Elinde baltası var. Savaşta çok hırpalanmış baltası. Her tarafını bandajlayıp bu yaşlı kadına veriyor.

Bizim luffy' gördüm. Yeni dünya da Bartie' e benzer ve çok daha büyük bir gemide. Bu gemi de yemekler hep özel oda da yeniliyor. Her oda da 1 masa var. Bizim luffy' de kulonu odaların içlerine uzatarak, yemek aşırmaya çalışıyor.
Bir ara one piece'nin sonunu da rüyanda görmeni dilerim:) Belki bir şeyler tutar yine:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık