Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Marshall D. Teach

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 180 55.0%
  • Sevmem

    Kullanılan: 147 45.0%

  • Kullanılan toplam oy
    327
Momonga bile içinden geçiyor deniz canavarının. Basbayagi kacar oradan.

Çıkarken yanina guclu adam arıyor olsa, çıktıktan sonra tayfada kalmazdi adam. İşini gormus oldu cunku. Hadi diğer üyeler için Teach, sağ kalanı birakacam, tayfama alacam falan dedi, bir koşul var. Ama Shiryu için böyle bir sey yok.

Bilhassa kiyak yapan Shiryu zaten. Ayrıca WG'ye hizmet eden adam, bir anda onlara sirtini dönmez. Adam belli ki parmaklıklar ardında düşünmüş korsan olmayı falan. Malum kendisi öldürmekten zevk alan bir tip ve korsan olunca bunu rahatça ve bol bol yapabilir. Neyse, önüne de Teach tayfasi gelince giriyor adam. Kaldı ki Teach hedefinden de bahsetmiş belli ki. Meyve calma denemesi yapacagindan bahsetmis. Bunu, Shiryu'nun: "başaramazsa dağılacak miyiz?" demesinden anlıyoruz.
1 tane deniz canavarı yok orada yüzlercesi var ve Calm Belt gibi büyükler.Gemi yok bir kere yüzerek geçemez olsa da girdap var kapıyı birinin açması lazım.Lafitte hipnozla açtırmıştı.

Yine korsan olmak aklına yatıp cazip gelmiştir ama orada bb ve tayfasına muhtaçtı.Kimse tek başına kaçmıyor.Jinbei,croco,ivankov herkes birlik halinde.Çünkü tek başına şansları yok denecek kadar az bunu iyi biliyorlar.
 
Teşekkür ederim paylaşımların çok yararlı ve okumak da çok zevkli karakterleri sayende daha iyi tanımış oluyoruz paylaşımların kalanlarıni sabırsızlıkla bekliyorum
 
Vasat bir zeka
Üst düzey kurgu yeteneği
D. Şansı
Muhtemelen hayvan gibi dayanıklılık
Üst Düzey Dövüş yeteneği(Shanks'ın bayrağını çizdiğine göre)
Hayalinin olması
Omurgasızlık
Kaybedecek bir şeyinin olmaması
Tecrübe

= Teach.

Luffy ile dövüşünde formunun zirvesinde olacak muhtemelen. Keşke böyle karakterlerin dövüşlerini daha çok görsek. En azından marco-teach dövüşünü görmemiz lazımdı
 
Roger'in beklediği adamdır kendisi. Yonkou Whitebeardı öldürmüş ve tarihte ilk kez 2 şeytan meyvesini yiyen tek kişidir aynı zamanda D. iradesinin taşıyıcısıdır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık