Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] YU-GI-OH! Duel Links

Oyun inatla Twister vermiyor. Hep aynı kartlar çıkıyor. Deli olacağım. Sırf Twister için kaç tane Rising açtım...
Bazi kartlar cok ugrastiriyor, bazilari sansa hemen dusuyor. Half shuti istedim bende, ne kadar ugrastim gecenlerde dustu hemde 50 gemsle =) ilk baslarda o kadar toplu bastim ih demedi hesap et. Ama twister guzel kart. Elinden kullanilabilmesi onu daha degerli kiliyor.

Şu black pendantı bi düşüremedim be.
Pendant cok guzel kart herkese tavsiye ederim. Mesela o axe grarl mi ne var oda 500 atk veriyor, ama pendantin bagli oldugu canavar yokedildiginde karsiya 500 atk hasar veriyor o super. Simdiye kadar ondan daha iyi atak destegi veren, bir fusion ekipmani cikti onuda rituel canavar hic kullanmadim o yuzden deneyemedim.

Birde arkadaslar bende 31. Leveldeyim illa rituel canavar kullanmam lazim ve sonic bird cikmadi bana, ne yapayim nasil edeyin bunlar icin polymerization karti illa sartmi ? Oda varda hic cagirmadin karmasik seylerden nefret ederim. Biri bana yardim etsin =)
 
arkadaşlar 3 sezondur king of games e kadar çıkıyorum belki yardımcı olur diye desteyi paylaşmak istedim

nerdeyse tüm setlerdeki tüm kartlar açık bende açık olmayan kartlar içinde desteme alacağım birtek shard ofgreed var onun dışında mevcut kartlarla yapılabilecek güzel bir deste.

destemde olmayıp da size çok faydalı gelen ve neden kendi destemde kullanmadığımı merak ettiğiniz kartları sorabilirsiniz

tabiki oyun kaybediyorum en zayıf olduğu deste weewill in parasite infection destesi (tabiki hep kaybetmiyorum ama en çok ona kaybediyorum) su karanlık ve dinazor destelerini genelde yeniyorum su bazen zorlasa da . .

sadece bandit keith in switcheroo skiliyle oynayın bu desteyi







kaybettiğim bir oyunu paylaşayım sonra da sebebini yazayım



karşıdaki adamda sürekli kuriboh ve windstorm of etaqua enemy controller gibi kartlarvar 3 kartımı da mask of occursed ile kilitleyince 50 puanla kazandı :) dikkat ederseniz destede hiç 4 yıldızdan yüksek canavar yok bunun gibi extrem durumlar hariç emin olun hiç ihtiyacınız olmayacak
 
Şu kart oyundaki favori canavarlarımdan biriydi (şuan destemde olmasa da)

Bugün aynı efekte sahip 4 yıldız bir kart buldum kart traderda. Baya bir ultra rare kart harcadım bunu almak için ama aldığıma değdiğini düşünüyorum çok klit bir kart.
 
Birde arkadaslar bende 31. Leveldeyim illa rituel canavar kullanmam lazim ve sonic bird cikmadi bana, ne yapayim nasil edeyin bunlar icin polymerization karti illa sartmi ? Oda varda hic cagirmadin karmasik seylerden nefret ederim. Biri bana yardim etsin =)
Polymerization değil. Kartla bir canavar çağırman lazım.
Mesela şu kartla
Şunu
çağırmak gibi bu tarz bir şey Ritual Summon oluyor. Polymerization ile yapılan Fusion Summon
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık