Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dragon Ball Super Anime Tartışma

Beerus, Goku için, senin bu saflığın başımıza çok işler açacak dedi bu bölümde. Gelecek bölüm fragmanından da anlaşılacağı üzere başlarına çok büyük sorun çıkardı bizim Goku. Resmen uyuyan dengesizi uyandırdı. Turnuvayı kaybeden evrenler silinecekmiş. Resmen ölüm kalım savaşı yapacaklar.
 

Üye silindi 2781

Evrenler arası dövüş turnuvası başlıyor,Goku'nun mermi ile çizik yemesi garipti gerçekten.Ve bu turnuva esnasında dövüşlerden farklı olarak başka şeyler ortaya çıkabilir.Tanrıların tanrısı Zeno'nun üstünde biri olabileceğini düşünüyorum.Bol teori ve düşünceli bir bölüm oldu benim için! İncelemeye de bakmak isterseniz.


 
Ön turnuva iyi oldu, Gohan falan açılır. Yalnız Goku hiç umursamadı diğer evrenlerin yok oluşunu. Kazansa bile öteki evrenler gidici. Düşünemedi galiba :D

Buu'nun dövüşmesi de güzel oldu. Kazanacak mı acaba merak ettim, sabah akşam dayak yese bile fiziken zarar görmesi anlamsız olan bir karakter. Anca canı sıkılıp giderse kaybeder.
 
Buu'nun savaşı nasıl olacak en çok onu merak ediyorum şuan. Umarım uyumak, ringden ayrılmak falan gibi saçma bişeyler olmaz..
 

Üye silindi 2781

Güzel bölümdü,Goku'nun halen süren rahat tavırları,Gelecekten gelen Zeno ve kaybeden ve yok edilicek olan evrenlerle ilgili bir teorim var aslına bakarsanız.Tüm evrenler yok edilmeye boyun eğicek mi dersiniz? Zenolar arası bir savaş veya karşıtlık neden olmasın?


 
Bölüm 79 : https://ok.ru/video/250128763573

Buu ile Satan ilişkisi bambaşka. Belki Zamasu & Black rakip çıkar bu ilişkiye :p başka da yok. 9. Evrenin Yıkım Tanrısı iyi biri galiba, ama kaishin'i epey kötü biri.

Yalnız meleklerin alayı galiba yabancıların overpowered dediği karakter sınıfında. Zeno'ya karşı eğilmezler, hiçbir şeyi sallamazlar, şaşırmazlar, hep sakinler. GrandPriest basitçe kitledi koskoca Beerus'u :oleyo2:

Haftaya Gohan şov başlıyor ama kazanacağını sanmıyorum. Ön gösterimde gözleri farklıydı, dövüşçü ruhunun geri kazanır ama kaybeder bence.

Birde şu güzel görüntüyü atayım :D

 
@Riful
Bölüm güzeldi baya. Buu oyun oynadı resmen :D
Bir de şu pelerinli eleman Pain altılısından jutsu emen herifi anımsattı nedense.
Gohan verecek küsküyü o konuda hiç şüphem yok. Tek düşündüğüm "Acaba mod açacak mı?" yönünde.
 
@Riful
Bölüm güzeldi baya. Buu oyun oynadı resmen :D
Bir de şu pelerinli eleman Pain altılısından jutsu emen herifi anımsattı nedense.
Gohan verecek küsküyü o konuda hiç şüphem yok. Tek düşündüğüm "Acaba mod açacak mı?" yönünde.
Pelerinli, Goku'ya son rakip olur havası veriyor. Bu bölüm gördüğümüz kısmından içinde sanki ihtiyar bir adam var gibi geldi bana, bıyıkları beyaz :p

Gohan için daha yeni şöyle bir fan yapımı görmüştüm : Super Saiyan White :D

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık