Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Mangadaki son sayıda Roger'ın "her şeyin sesini duyabilme" özelliğine tekrar değinildi. Bu özellik Luffy'de de var deniliyor bu sitede. Sorularım şunlar;
  • Bu özellik D.'lere özel bir şey mi?
  • D.'lerin içinde de özel olanlar mı kullanabiliyor yoksa?
  • D.'ler değil de çok özel olan bazı kişiler de duyabilir mi?
1. Olabilir.
2. Olabilir.
3. Olabilir.
 
Enel gibi mantraya sahip biri , gökyüzü efendisinin (kedi balığı kılıklı yılan) içindeki Luffy'leri hissedememişti. Lakin Usopp , Hezarfen Ahmet Çelebi'nin dürbünü gibi burçtan burcu sezdi ve Luffy'lerin varlıklarını gördü. Buradaki bu farkı oluşturan faktör ne oldu? Yılan'ın bir canlı olması mı? , Yılan'ın bir iradeye sahip olması yada olmaması mı? Yaşayan canlıların içinin sezilmemesi mi?
Bana göre: Enel mantrasını meyve gücü ile birlikte kullandığını söyledi. Bu durumda yılana ne kadar bakarsa baksın sadece onun düşüncelerini hissedebildi. Saf bir haki kullanmadı. Senin cevabın nedir?
Usopp ve Enel'in durumları farklı. Orada Luffy yaşayan bir varlığın içinde olduğundan hissedilemedi.
 
van pis evreninde ömür 140 civarı diye bilgiye sahipken niye aşırı yaşlı insanlarla karşılaşmadık? Sadece yaşlı doktor ablamız var benim bildiğim.
Daha da ilginci ömür 140 civarı ama Beyazsakal veya Ray baba yaşlılıktan güçten düşüyorlar. Bu adamlar 70 civarı ee daha ömrünün yarısındalar bu nasıl iş? Korsan diye mi, zorluklar vs atlattıkları için.

Birde bu bilginin kaynağı manga mı?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık