Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Urouge

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 136 88.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 18 11.7%

  • Kullanılan toplam oy
    154
Sıradan ve gereksize oy vermişim zamanında. O zamanlar Komutan indirme olayı belli değildi sanırım. Pişmanım:(
 
Urouge'nin lakabı Kaisou'nun anlamı Tuhaf Keşiş fakat İngilizce'ye Mad Monk (Çılgın Keşiş) olarak çevrilmiş. Çok saçma geldi bana. Sebebini bilen var mı?
 
Urouge tek bir karakterden esinlenilmemistir belki de. Piri reis, Antarktika kesfedilmeden bunu çizmiş ya hani, o hesap biraz da Piri reis olmasın bu adamda?
Rafteli bulması olayı doğru çıkabilir diyosun yani. Olabilir. Muhakkak tek bi karakterden etkilenip yaratmamıştır bu karakteri Oda. Sadece keşiş yönü bile başka fikirler etkisinde kaldığını gösteriyor.
Benim takıldığım nokta şu oldu. Oruç reis 48 yaşında ölüyor. Urouge'da bizlere ilk 45 yaşında tanıtılıyor zaman atlamasıyla beraber 47 yaşında şu an. 48 yaşını ölümü olarak şu şekilde işleyebilir diye düşündüm. Urouge, 48 yaşına geldiğinde yani OP evreninde geçen 1 sene sonrası 108 milyonluk kafa ödülü patlama yapabilir. Öldüğü yaşı OP evreninde büyük bi etkisi olacak değişim olarak işleyebilir Oda. 108 sayısının değişimi onun nirvanaya geçtiğini gösteririr şu bilgi ışığında; "Japonya'daki budistler, Nirvana'ya ulaşmak isteyenlerin öncelikle 108 arzuya karşı koyması gerektiğine inanır."
Bu nirvanayı da temsil edecek bir olay olabilir kafa ödülünü yükseltmesine sebebiyet verecek. Belki de cidden Raftel'i ilk bulan o olacak beklenmedik şekilde, olayların gidişatını değiştirecek. Tabii sallıyorum şu an, rastgele varsayımdan öte değil yaptığım.
 
Dendiği gibi muhtemeleb Oda 108 sayısını vurgu yapmak için ödülü düşük tuttu. Normalde Hawkins ve Apoo'dan aşağı kalır yanı yok.
Şu an Jinbei ile denk güçtedir diye düşünüyorum.

Bu adam konuşulunca bu adam aklıma geliyor.

Muhtemel Luffy g4 kullanmadan bu adamı yenemez sonuçta fiziksel saldırılar işlemiyor gibi birşey hasar alınca daha güçleniyor g4 ile hızlıca yenerse bunun önüne geçebilir.
 
Kaido'nun ilk gözüktüğü sahnede yer alması tesadüf olabilir mi ? Atlarken Kaido'nun ruh olayına gönderme var gibi geldi bana, Urouge da aynı sahnede adamı kutsuyor zati. Oda reyiz de boş çizmiyor :D Kaido'nun ölümsüzlüğe de belki mistik bir durumdur.
 
Tipi acayip troll ve orijinal tasarlanmış.

Share of Urouge vardı yutupta one piece açılışı dalga amaçlı izleyin.
 
Yalnız gücü nasıl çalışıyor bilmiyorum ama seride meyve avantajı denen bir şey var.

Bu adam atıyorum Aokiji karşısında çok dayanamayabilir ama Kaido pata küte giriyorsa onun karşısında daha çok dayanabilir.

Kraker'e yenilmesinin sebebi kılıç ustası olması,kukla ustası olması ve yakın dövüşten kaçınmasıdır büyük ihtimalle. Kraker tekme tokat dövüşseydi Oruç onu da indirirdi belki meyvesi sayesinde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık