Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Büyük İhanet

En hayınn, en nalett?


  • Kullanılan toplam oy
    228
Bana göre Shiryudur. Kendisini çıkaran adama ihanet etmemeliydi. Tabii kaçış fırsatı olarak da değerlendirilebilir.
 
Bir dakika ya. O zaman Luffy'ninki ihanet değilse Sanji'ninki hiç değil. Sonra Corazon'unki de değil. Garp'ınki hele hiç sayılmaz. Adam can kurtarıyor masum bir çocuğu kurtarıyor. Rayleigh'i unuttum bir de hiç alakası yok.
Bon-chan'ı ben bırakıp gitmedim ya denizcilerin eline. Hem de o kadar önemli bir olay da değildi üstelik bekleme nedenleri. Neymiş kolundaki işaretleri göstereceklermiş. Vivi tayfaya bile gelmedi.
Eğer Usop olayı gibi bekleme olsaydı anlardım ama tayfadan olmayan hatta gelmeyeceği de daha yüksek ihtimal olan birini bekleyip Bon-chanı kurtarmak için hiçbir şey yapmaması da cabası. Üstelik gemilerini de oraya getiren o. Trollük falan yok ortada. Fanı olup da birini görüp diğerini görmezden gelmek asıl daha büyük sıkıntı.
 
Tayfanın eski üyelerini Ezogelin çorbası mı yapıyorlar?
Biraderinin oğlundan da bir karnıyarık mı patlatıyorlar?
Sen de bunların üstüne rakı mı çakıyorsun? Rayleigh olmalısın.
Eski nesilden adam gibi adam bir tek WB varmış sanırım, gerisi kavas.
 
Katılıyorum. Luffy'nin yaptığı hata olamaz bana göre de. Çünkü en nihayetinde Luffy de insandır, her yerde aynı anda olamaz. Herkese aynı anda yetişemez. Değil Bon - chan'ı ıskalaması, bundan daha sıkıntılı durumlarda yaratabilir istemeden. Çünkü aynı anda başka birini kurtarıyordur. Birini seçerken diğerini ıskalayabilirsin zaman zaman.

Luffy seçeneğinde konuyu açan kişi olduğum için açıklama yapacağım. Arkadaşları çok fazla kez reddetmeme rağmen ısrarla eklememi talep ettiler. Olay bana göre Luffy'nin ıskaladığı bir durum olsada hainlik olarak adlandırılacak mertebede değil kesinlikle. Lakin bu kadar ısrarın ve iddianın üzerine bahsettiğim bireysel ahlaki değerler kıstası yüzünden arkadaşların bakış açısının haklılık payı vardır belki dedim. Biraz da pes ettim açıkçası ısrarlara. Arkadaşlarda sanırım Luffy sonuçta dürüstlük ve vefalık konusunda ağır basan bir karakter olduğu için, onun bu konuda gözden kaçırdığı insanı öne sürüp bu noktayı eleştirmek istediler. Ama tabii ki bu hainlik olarak nitelendirilemez bana göre. Luffy'nin kendine ihanet etmesi olarak yorumlanabilir karşıt görüş. Ki böyle yorumlansa bile enlerin konuşulduğu bir ankete giremez.
Konu açarken objektiflği sorgulanacak kişilerden fikir almamak en iyisi. Ya da trollük yapacak kişilerden diyelim.

Adam kendini feda etti Luffy için. Luffy neyin ihanetini yaptı? Bon-chan Luffy'yi gördüğünde boynuna atlıyor burada hala ihanet ihanet. Dikkat çekme çabası ya da trolllük yapma çabası başka bir mantıkli açıklaması yok çünkü. Fikir ayrılığı olacak bir şey degil bu.

Bir sürü ağır ihanet var. Gidilmiş bir de en büyük ihanet olarak Luffy'ye oy verilmiş. Bak EN BÜYÜK ihanet. Adminlerden rica et kaldırsınlar. Trollük veya şaka çekecek şeyim yok.
 
Corazon hain deģil diyenleri argümanlarıni merak ediyorum doğrusu. Benim okuduğum OP serisinde bu adamın ihanetinin kelime ile karşilıği yok. O kadar ki gelmiş gećmiş en hain karakter olan Gutsa yakındır Corazon ihaneti.
 
Teach hain eyw ama adam zaten tayfaya bağlı değildi beyaz sakal korsanlarına yami yami no mi'yi bulma ihtimali artsın diye katıldı. esas hain Squardo dur. Ailesini bir düşman dolduruşuyla öldürmeye teşebbüs etmiştir.
 
Şuna Corazon deyip durmayın yav.Rosinante asla Corazon olmayı haketmemiş su katılmamış bir haindir.Hayatındaki tek olumlu iş Doflamingo-sama nın öz kardeşi olması.

Squardo olayı değişik.Adamın kardeşlerini dostlarını katletmiş bir adam var ve Squardo acı çeksin diye onu öldürmüyor.Bir de bu adamın oğlunu kurtarmak için net ölüme gitmişsin.Kurtulma şansın yok yani.Salak olduğundan inandı böyle bir şeye.Sonuçta koskoca Amiral gelip sana olay açıklıyor.insan bi düşünür.
 
Tiç ve Squ tabiki.

Yarısı hainlik değil anketin. Biri için yapılan fedakarlık başka bii için hainlik olabiliyor.

İhanet tek taraflıdır ve hiçbir sebeb yokken yapılandır.
 
Hain nedir, nasıl kimse diye aratınca karşına gelen kişi Rosi çıkıyor.
@Alpamis
Law, Luffy, Garp, Roci hain değil de Dof mu hain oluyor? Law masum falan değildi, küçük çocuk hali Dof gibi psikopattı, herkesi öldüreceğim diyordu. Lafları bile Dofy'den özenti. Adam ekmek düşmanı, ben söyledikten sonra düzenlediler ekmek düşmanı olduğunu.

@Wataame Daisuki
Seni fena sıkıştırmışlar. Fuji de haindir, halkı hiçe sayan vasıfsız hain. İnsan hayatı üzerine kumar oynayan kendi idealine ihanet etmiştir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık