Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparatorlar vs. Üst Düzey Denizciler

Hangi taraf kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    61
Anketi yenileyeydik de burdan konuşulsaydi, hem değişen fikirleri daha net görürdük. Yalnız genel sonuç değişmemiş tüm handikapinlara rağmen hala yonkolar üstün görülüyor. İlginç. :bilmem:
 
Yami Teach ne kadar küçümsenmiş öyle, Gura Gura no Mi ile Yonko oldu doğru da o kadar da değil, adam bariz güçlü Ace'i orta zorlukla aradan çıkarıyor, Shanks'ın dikkat edilmesi gerek dediği birisinden bahsediyoruz. WB'nin 2 saldırısına da bana mısın demedi çekti silahı sıktı kafasına, sonra kalktı Sengoku ile kapıştı. Amiral yenemese bile baya bir zorlar, meyve iptal edip yumruk yumruğa girişecek işte, kaldı ki WB'nin bile meyvesini iptal edebilmiş, orada da bence Teach'in şansı vardır.

Orda yarım kafalı WB'ye dalıyordu yalnız
Aynı yarım kafalı WB, yumruğu ile Akainu'yu bayıltıyor, Sengoku'da halen bu kadar güçlü mü diyordu, yani yarım marım adam Akainu'yu bayıltmış sonuçta. O kadar güçlüydü.


Teach'in Akainudan kaçtığını hepimiz biliyoruz zaten.
.
Teach'in 'kaçma' değil, geri çekilme sebebini herkes çok iyi biliyor, ama halen trollemek için böyle şeyler yazılıyor. Adam Garp+Sengoku, üstüne Yami meyveli iken Akainu bayıltan WB'ye meydan okumuş, Akainu'nun nesinden çekinsin ? Teach özellikle Mock Town bölümlerinde gereksiz dövüşlere girmenin manasız olduğundan bahsetti, halen kaçtı maçtı diye yorumlar okuyoruz.

Ayrıca Luffy'nin anlık patlamaları ile denge kuramazsın, Luffy son derece dengesiz, aynı Luffy Gear 2 bile kullanmadan Aokiji'yi havaya fırlatabiliyordu. Crocodile üzerinde Alabasta'yı yıkıp yenebiliyordu. Luffy dengesiz bir karakter, bir bakarsın kıytırık birinden dayak yer bir bakarsın Sengoku'nun yumruğunu durdurur.
 
Son düzenleme:
Yonkouların tek dezavantajı az kişi olmaları. İki amiral bir yonkouyu alır eşleşmede. Ancak çok hızlı alamazlar, aynı sürede bire bir eşleşen yonkoular rakip amiralleri indirir ve amiraller sayı avantajını kaybederler diye düşünüyorum. Sonuç olarak yonkoular kazanır.
 
Bigmom vs Akainu
Wb vs Garp
Kaido vs Aokiji-Sengoku
Shanks vs Kizaru-Grenbull
Teach vs Fujitora

Bigmom ile Akainu uzun süre dövüşür.
Teach çeker Fuji iter bu dövüşte uzarsa Shanks`te ilk yenilen olursa amiraller kazanabilir.

Ama yonkouların kazanma olasılığı daha yüksek.
 
4 yonko aralarında anlaşıp tüm dünyada bir savaş başlatsa ne hükümet kalır, ne de denizci. Bunların karşısında kimse duramaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık