Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 849: Bropper Aynalar Diyarında

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chopperler ayna dünyasını ele geçirdi de ne yapacaklar en fazla Sanjiyi kaçırırlar . Onda da beyimiz gelirse ama Reiju şu anda daha önemli :(
 
Şu Tamago ile Pedro vs atarken birbirinin gözlerini çizmişler sanırım yanlış anlamadıysam ?
Ama çok ilginç aynı şekilde ve aynı göz.
Ayrıca bizim kaplan yenilmiş sanırım, en olmadı berabere kalmışlardır da BM ayırıp 50 yılını almıştır adamın. Gerçi bu adam kalpten falan gitmesin? Bir bakmışız hayatının son demlerinde bu adaya gelmiştir :D

Göze göz sözünün hakkını vermişler.
Dişlerde gitmiştir o halde :D
 
Arkadaşlar one piece film gold da Absalom vardi.Lola yi ilerleyen bölümlerde bu arc da görebiliriz. Oda sensei o detayı boşuna vermemiştir diye düşünüyorum :flaugh:
 
Son düzenleme:
Bu Judge,Yonji,İchiji,Niji falan Homielerin yanında alayına konuşuyorlardı bu bölüm.Homie mesaj iletebiliyor mu acaba BM'ye?i
 
Belki :ehe: Reiju Luffyi kurtarmaya gitti ve başarılıda oldu mom tam Broka gircekken Luffy yetişir moma bi tane patlatır mom karşılar snra başlarlar konuşaya fırsatın verken kaçmayıldın ölümden daha cok istiyorsun sanjiyi der ve mom hareket alır :a::mincika:
 
Pedro'nun gözünün kapalı olmasından yola çıkarak 3 ay önce adamın biri teori yazmış. Epey havada bir teori o zamana göre ama şimdi çıkıyor yavaş yavaş. O zamanlar ne Linlin'in beni kk yapar dediği evlilik var ne de Pedro ile Tamago'nun açtığı kör göz falan. Tabi bu nedenle tam olarak mantıklı değil şimdi az çok mantığa oturtarak ama özet geçeyim kendimce :

"Pedro ile Pekoms korsanken Linlin'in alanına giriyorlar. Linlin bunları yakalıyor ve sonra Pekoms Linlin'e katılırken Pedro ise Lola evlenmek zorunda kalıyor ama Lola evlenmeden kaçıyor. Bu evlilik ile Linlin'in Zou'daki kitabeyi almayı amaçlıyor yani kk'lık mevzusu ile ilgili ama Lola yüzünden yatıyor.

Pedro ise sonrasında ayrılmak istiyor. Bunun üzerine Pedro aynı Jinbe gibi rulet oynarken gözünü kaybederek ayrılıyor. Ömrü de burada gidiyor. Tabi Tamago bunun neresinde bilemedim.

Ek olarak Lola'nın zombi iken Absalom'a yanık olması da Pedro'dan kaynaklı bir bilinçaltı yansıması."

Kaynak Beğendim, tutar bu :respect:
 

GAMBIT

Onumuzdeki haftanin bolumunden sonra yine bir ara olacakmis diyorlar son durum nedir bilgisi olan var mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık