Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Seri İçinde Çıkabilecek Şeytan Meyveleri

1.Rapunzel Rapunzel no Mi (Paramecia): Meyveyi kullanan saçıni belli bir miktar uzatabilicek ve kendini geliştirirse saçını meyveyi ilk kullandığında uzatabildiği mesafeyi iki katına çıkarabilecek.Saçlarını demir kadar sertleşebiliyor. Sarışın bir kadın kullanırsa daha güzel görünür diye düşünüyorum ve saçını b.hakiyle kaplayabiliyor. Ya ni b.haki çok gelişmiş bir kadına verirlerse tadından yenmez.
Gelelim saldırılara
Saçlarını uzatarak narutodaki Gaara gibi kendi etrafinda dolayarak bir kalkan oluşturabilir.
Sonra saçını b.haki yardimiyla çok keskin yapabilir. bu sayede doflamingonun iplerinden bile keskin olabilir.
Saçını istediği yere hareket ettirip yumruk olarak kullanabilir.
Daha çok varda sıkıldım yazmaktan :D
2.Flash Flash no Mi (Paramecia): Meyveyi kullanan çok aşırı bir hıza ulaşır kendini geliştirdikçe hızı artabilir. Eğer bunu Hakisi yüksek ve 6.dövüş stilinden Sorusu yüksek olan birine verilirse gerçekten çok kullanışli bir meyve olabilir. Dünyanin en hızlı insanı olur.
 
Duyu meyvesi çıkabilir. İnsanın beş duyusunuda güçlendiren bir meyve. Belki bilinmeyen başka duyularıda ortaya çıkarmasını sağlar kullanıcının. Böyle bir meyveden neredeyse sınırsız yetenek çıkarılabilir.
 
Demir meyvesi veya çelik meyvesi bence çok kullanışlı olurdu.
Özelliği: farklı metalleri alaşım haline getirip kullana bilme özelliği vücüdundaki karbonları azaltıp farklı matal alaşımlarını kullana bilmesini salaması. Örnek: (Bakır, Alüminyum, kurşun,) gibi olamasını isterim çok güçlü birinde düşünüyorum. Paramecia, Logia olabilir bu
 
Plastik plastik meyvesi geldi ama o da luffy'nin meyve uyanışı olacağını düşünmekteyim kararsızım ve eğer olur da bu meyveye sahip biri çıkarsa ezik güçsüz biri çıkmasını isterdim malum luffy paralaliği olmasını istemem kullanıcısı katı plastik ve ona benzer sert ve şekil alabilecek hale gelip kullanabilmesi .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık